writing-img

Čep - da ali ne?

clock-img

24.09.2007, 10:53

clock-img

AnaB.

pencil-img

150

Pozdravljene!

Včeraj sem že tretjič v razmiku nekaj dni na hlačkah opazila močno vlečjivo sluz belkasto prozorne barve - krvi ni bilo nič. Mislite, da je bil to čep? Ali se čep odlušči kljub temu, da sem že odprta (na zadnjem pregledu 1 cm)?
Sem v 38. tednu.

Hvala.

Mamica sem! Kako lepo!

clock-img

24.09.2007, 10:58

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Po opisu sodeč mislim da je to prej beli tok. Jaz sem mela v čepu kri vmes.

clock-img

24.09.2007, 11:02

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz sem imela prvič orng orng sluzi, pa samo kakšno nitko krvi noter.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

24.09.2007, 11:17

clock-img

kroky

pencil-img

65

Mene bi še nekaj zanimalo...kakšne barve je točn čep - bel s krvjo al kako? In ali ima kakšen vonj?? Jaz sem v 35 tedn, pa j od mene šlo nekaj sluzi ko sem bila na stranišču (sem videla v školjki), vendar je bilo svetlo rjave barve s čudnim vonjem...in malo krvi notri...

Hvala vam za odgovore, me je kar malo strahuser posted image Sem bila pa pol ure prej na veliki potrebi (končno po dolgih dneh), pa ne vem ali je kotlikeč, ki je v menjavi samo slabo splaknil ali se res kaj dogaja.

se opravičujem za butasto vprašanje sam res ne vem:-(

clock-img

24.09.2007, 11:26

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Kroky, pri meni je bil čep prozore z kar nekaj krvi. Ni bilo nič rjavo in ni imel vonja. Mogoče je samo obilen beli tok, jaz sem ga zadnji teden pred porodom fasala. Je blo pa tega belega toka tok, da nisem bla več ziher a mi počas voda odteka, a je res sam tok. Ko sem šla lulat je najprej tist pljusknl ven, pol šele lulanje. Ko sem šla pa rodit sem pa to omenila in me je pogledala in rekla da mam manjše vnetje. Tko da mogoče vsen pejt k G, če maš kej vnet.
Jst sem bla odprta 3cm, k mi je čep ven padu. Rodila sem šele čez dva dni.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

24.09.2007, 11:41

clock-img

kroky

pencil-img

65

ne ne vnetje sigrno ni, ker nimam drugač nič čudnga izcdka, sam mal belga toka - kr je normaln...tole m je pa kr mal presentl zdejle....me tud nič ne peče ali srbi...j vse ok...in mi sam tle ni jasn, od kje je oz. kaj je:-( Sm dejle precej pozorna naprej kaj se dogja...hvala za info...pregled mam pa v sredo in bom tud omenila (če me , bog ne dej, ne bo kej prehitelo).

clock-img

24.09.2007, 12:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.09.2007, 18:34

clock-img

svetla77

pencil-img

5

Ta presneti čep tud mene matra. Včeraj sem najprej opazila vlečljivo sluz z nitkami krvi. Kasneje pa nič več. Danes pa potem spet. Sicer pa pravijo, da je, če krvi vseeno ni preveč, počakat na redne popadke ali na odtek plodovnice in šele potem odhitet. Upam, da nisem preveč optimistična ...user posted image

clock-img

24.09.2007, 21:33

clock-img

Nikki24

pencil-img

121

Sigurno je čep. Jaz sem ga imela 4 dni zaporedoma, preden sem dobila popadke, in to popolnoma prozorno sluz brez kančka krvi. Tako da čakaj na popadke.

clock-img

25.09.2007, 17:20

clock-img

matejad

pencil-img

130

Jaz sem danes opazila malo več bele tekočine, vmes so bile pa temno rjave nitke...to je tudi čep, a ne?

clock-img

26.09.2007, 09:50

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Tudi jaz sem imela kri vmes, bolj rjave barve. Matejad jaz mislim, da je to čep, jaz sem čep na hlačkah opazila dan pred porodom.

clock-img

26.09.2007, 10:00

clock-img

solatja

pencil-img

952

moj čep je bil predvsem sluzast in brez krvi.  sploh ne znam opisat. in ja, bilo ga je res precej.  beli tok je bolj bel kot čep. ta je bil pri menni res zelenkasto - rjavkast. kaj pa vem. user posted image ja, AnaB, po mojem je to res čep...

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem