writing-img

Čep odluščen kaj pa zdaj?

clock-img

06.11.2007, 12:44

clock-img

NADA79

pencil-img

106

No meni se je pa včeraj odluščil čep, kaj pa zdaj? Kdaj lahko pričakujem, da se zares začelo. Aja, pa nisem 100% da je bil res čep. Kako že izgleda?

clock-img

06.11.2007, 12:47

clock-img

Anonimen

Če ni bil čep, je lahko bila tudi plodovnica, pri meni je bilo tako. Kar bi pa pomenilo, da moraš v 48 urah rodit, da se plodovnica skozi počen mehur ne inficira. Daj ti raje malo G vprašaj, kaj je za narediti.

clock-img

06.11.2007, 12:49

clock-img

NADA79

pencil-img

106

Blo je malo krvavo in se potem tudi nehalo. Imela sem pa tudi mokre hlačke. A je možno da je to to. Izcadka imam pa že cca. 3 tedne kar dosti.

clock-img

06.11.2007, 12:56

clock-img

klarisima

pencil-img

374

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2018802

pa srečno user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

clock-img

06.11.2007, 13:16

clock-img

thumbelina

pencil-img

1180

Meni se je pri taprvi odluščil čep en mesec pred dejanskim porodom. Pozorna bodi na popadke in plodovnico, to je bolj očiten znak poroda.

clock-img

06.11.2007, 13:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NADA79

Blo je malo krvavo in se potem tudi nehalo. Imela sem pa tudi mokre hlačke. A je možno da je to to. Izcadka imam pa že cca. 3 tedne kar dosti.

Meni se je, ko sem zjutraj vstala, nekaj takega belkasno-roza po nogah pocedilo. Jaz do takrat še nikoli ničesar o nobenem čepu nisem slišala in sem zato šla v porodnišnico, češ da mi je voda odtekla. No, in mi je. Ne vsa, seveda, ampak mehur je pa bil počen. To so videli, ko so mi naredili amnio.

clock-img

06.11.2007, 13:21

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

NADA79 - maš isto k pr men. trajalo je slab teden (sem mela potem samo sluz po prvem odluščenju), da se je porod zares začel. vsak dan je mal bolj bolel (lažni popadki), 5 dan pa je blo tko hudo, da smo šli v bolnico, da midajo neki za spat k mi ni dal miru, da se mal spočijem pred porodom. in sem bla 3 cm odprta in smo šli seveda rojevat in ne spat user posted image

clock-img

06.11.2007, 13:31

clock-img

NADA79

pencil-img

106

Bojim se da ni kaj narobe?!user posted image user posted image

clock-img

06.11.2007, 13:33

clock-img

Anonimen

Nada, narobe nima kaj bit. Edino mogoče boš kmalu rodila, to je pa tudi edino tako prav.

Pojdi v porodnišnico ali pa vsaj pokliči in to povej.

clock-img

06.11.2007, 13:53

clock-img

pupika27

pencil-img

201

čep je sluz ki je pomešana s krvjo je pa tega za kakšno žličko.je pa to znanilec da je porod zelo blizu.........................tako so nas vsaj v materinski podučili

clock-img

06.11.2007, 14:34

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni se je čep odluščil zvečer, rodila sem pa naslednji dan zjutraj.

clock-img

06.11.2007, 15:48

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ne skrbi, če bo bolečina popadkov intenzivnejša in pogostejša, pokličeš porodnišnico - sej vse veš user posted image to je samo mal začetne panike, ko dojameš, da je veliki dan res blizu user posted image

clock-img

06.11.2007, 16:03

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: NADA79

jaz sem rodila en dan po teh mokrih hlačkah user posted image

držim pesti, da boš kmalu imela user posted image v naročju user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem