writing-img

Česa nikoli ne kupite?

clock-img

05.12.2005, 05:38

clock-img

Anonimen

Ja. Ko greste v trgovino - h katerim policam nikoli ne zavijete?
Moj seznamček je takle:
- Ariel-a ali Persil-a (ker sta najdražja, opereta pa tako, kot vsi drugi praški)
- krpic za prah (Pronto in podobne, ker se da prah kvalitetno obrisati tudi s čim drugim)
- najcenejšega vina (ker vina pri nas skoraj nihče nikoli ne pije, če ga pa že, pa zagotovo ne največje kislice)
- vampov in hrena (ker tega ne jem)
- pomarančnega soka v sirupu (ker me po preveliki koncentraciji pmaranč začne boleti glava)
- lešnikove čokolade (ne maram lešnikov)
- morskih sadežev (nihče jih ne je)
- WC papirja v lističih (mučenje za rit)
- cigaret Set in 57 (sem kadilka, ja, ampak raje ne kadim nič, kakor pa to)
Verjetno bi se še kaj našlo, ampak tega se spomnim v tem trenutku.

clock-img

05.12.2005, 08:04

clock-img

Bela

pencil-img

731

ej, ti si pa zgodnauser posted image

Jst nikoli ne zavijem k konzervam, nikoli jih ne kupim.

** Življenje je prekratko, da bi bilo malenkostno **

clock-img

05.12.2005, 08:06

clock-img

india

pencil-img

5342

Tako kot je Bela napisala: konzerve, pa hrana za male živali, žgane pijače, alkohol nasplošno.

clock-img

05.12.2005, 08:27

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Direkta, npr. Pravzaprav nobenih rumenih cajtng. To mi je ravno tako, kot če bi dnar vrgla skoz okno. Pa ziher se še najde kaj. Vsa drobovina npr., pa hrenovke ipd. Aja, pa gaziranih pijač.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

05.12.2005, 08:32

clock-img

Anonimen

Pasje pa mačje hrane.

clock-img

05.12.2005, 08:33

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja, CatJa, imaš prav....jaz tudi ne kupujem nobenih  brezveznih cajtngov, pa cigaret,orožja ( takega in drugačnega, niti petard, raket,..),.....uh, seznam bi bil kar dolg, če bi se ga pošteno lotila.

clock-img

05.12.2005, 08:34

clock-img

Anonimen

No, mačje hrane tudi jaz nikoli ne kupim, ker doma nimam mačka. Pa rib, ptičev in podobnega. Pa petard tudi ne kupujem (kakšne iskrice pa še, ja).

< Sporočilo je popravil Kerensa -- 5.12.2005 8:35:39 >

clock-img

05.12.2005, 08:35

clock-img

Anonimen

cigaret, alkohola, morskih zadev, čipsov in podobne svinjarije, trič trač revij, pasje hrane :) hehe kre nimam psa, mam pa požrešnega mačka..pa še bi se marskej najdl od parfumov pa dragih čistil in krpic, pa praškov pa ne vem kva še vse

clock-img

05.12.2005, 09:01

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

vreck za smeti

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

clock-img

05.12.2005, 09:04

clock-img

Anonimen

Ni da ni.user posted image

clock-img

05.12.2005, 09:19

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Cigaret - še ko je moj ati kadil in sem bila mlajša, pa me je kdaj poslal po cigarete, sem mu rekla, da me je sram to kupovati, da si ne bi kdo mislil, da jaz kadim.

clock-img

05.12.2005, 09:50

clock-img

NinKa

pencil-img

946

Najprej bom napisala, da je razlika med poceni praški in Persilom - on iz Mullerja. Od kar tistega kupujem ne vem kaj je program 90 stopinj. N ezezam se, ampak imam sedaj pralni stroj že 3 leta, pa še nisem uporabila tega programa.. enkrat do sedaj sem prala na 75 stopinj, ampak to je najvišja temperatura. Sicer pa glede cot preveč kompliciram, to vem, ampak o tem ne bi tukaj. Ker je tut mož izjavil, dokler je dišeče, čisto oprano, ne bo jamral nad ceno.

Ne kupujem živalske hrane in cigaret, ker jih ne rabimo. Morskih sadežev tut načeloma ne - vsaj jaz jih ne kupujem.
Vino, pijemo tako redko, da ni omembe vredno, če pa pa načeloma šampanc - navadno mi diši Radgonska srebrna, al pa Henkel Trocken, al pa kak Čurinov priboljšek (pol suha vina, bela, rdečih ne maram)
Čokolade - jem sam Lindtove, izjemoma probam kako Milkino novost. Tu se veselje konča.
Kava, kupujem izključno samo 250g vakumsko pakiranje Barcafee in nič drugega.
Cajtnge - nič rumenega, ker je potrata denarja.

Sicer pa, ful gledam na kakovostno in če se le da slovensko hrano. Živčnega pa fasam, če vidim na kaki stvari, ki naj ne bi bila "Made in Hungary". Na to sem pa alergična.

clock-img

05.12.2005, 10:27

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Jaz pa, ko grem naprimer v Špar ali Mercator, se nikoli ne zadržujem pri oblačilih, posodi, pa pri stvareh za peko.
Drugače pa skoraj vse kupujem, česar druge ne. Konzerve kupujem - tunine, mam skoraj vsak dan v službi za malico. Pasjo in mačjo hrano tudi, ker imamo živali doma. Vreče za smeti, tudi, ker bi me kap zadela, če mi zmanjkajo. Cigarete in vino, tudi, po potrebi. Pivo je skoraj zmeraj v hladilniku. Pa tudi čipse občasno kupiva. Morske sadeže obvezno.....

clock-img

05.12.2005, 10:51

clock-img

Nikita***

pencil-img

673

- mesa, salam, paštet,... nobenih izdelkov, ki so izdelani iz živali
- sirupov za redčit
- najcenejših stvari
- petard,...

EX JERY

Ženska, ki je pretrpela izgubo otroka, se ničesar več ne boji. (židovski pregovor)

http://www.freewebs.com/trini-horjulska/

clock-img

05.12.2005, 11:33

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

zmeraj nekaj kupim.. se ni bilo stvari da je nebi nikol v zivljenju kupla..user posted image

ja starsi so me zelo izkoriscali, tkoda sem veliko hodila jest v  trgovine...user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

05.12.2005, 12:33

clock-img

Maček Muri

pencil-img

235

Nikoli ne kupujem mesa in mesnih izdelkov, pa raznih piškotov in takih stvari. Sicer pa rada probam novosti, če so mi všeč, jih kupim še kdaj, sicer pa pač ne.
Trenutno sicer nimam nobene domače živali, občasno pa kupim kakšno mačjo in pasjo konzervo, če se pred hišo pojavi kakšna lačna mrcina. Se mi zdi fino, da ji lahko kaj postrežemuser posted image

clock-img

05.12.2005, 12:48

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Kerensa, najprej te moram pohvalit, ker si po moje prva na tem forumu, ki je pravilno napisala h katerim policam in ne k katerim policam. Bravo! user posted image

Jaz nikoli ne kupujem unih super ogabnih bio alternativnih stvari, ki so se bolj strupene od navadne hrane (piskotki z ne vem cem, pa krekerji, pa neki namazeki, ki imajo 1/2 dneva rok trajanja, ker dajo notri samo 500 Ejev in nobenega drugega konzervansa). Prav tako ne kupujem cigaret in macje/pasje/kuncje/papagajcje hrane, ker nimam psa, ki bi kadil. Ne kupujem nobenih otroskih stvari, ker nimam otroka - to se bo maja menda spremenilo. Nikoli ne kupim cistil za greznice, ker zivim v bloku, prav tako ne kupujem zamrznjenih morskih sadezev, ker mi ful smrdijo, zobnih krtack, ker imava elektricno, krep wc papirja (prav tako kot kerensa paziva na svoji riti), testa za torto - ga rajsi sama specem.

Po moje je se 100 stvari, pa se jih ne spomnim.

clock-img

05.12.2005, 14:22

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

- rumene cajtinge - ja, jih kupujem
- cigarete - ja, kupujem
- alkohol - ja, kupujem
- konzerve - ja, kupujem
- gazirane pijače - ja, radensko
- mačjo in pasjo hrano - nop, to pa ne. nam ne tekne, živali pa nimamo.

- vsota zgoraj naštetega - grozna gospodinja, ki namesto da bi skrbela za zdravo življenje svoje familije raje kadi in pije, zraven pa se naslaja nad rumenimi novičkami. otrok je sicer zaenkrat še zdrav (hvala bogu da ima babico, ki ne kadi, ne pije  bere pa rumene cajtinge), ampak verjetno se imam za zdravje svojega otroka zahvaliti temu, da mu ne dajem jetrc user posted image .

< Sporočilo je popravil tanikaa -- 5.12.2005 14:24:08 >

clock-img

05.12.2005, 14:30

clock-img

Anonimen

gnile zelenjave ali sadja, pa tistega, kar mu preteče rok user posted image user posted image .
Za vse ostalo pa ostaja verjetnost, da bom nekoč kupila četudi še nikoli nisem.

clock-img

05.12.2005, 18:38

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

zanimivo..
prav gotovo ne kupimo cigaret- noben ne kadi
ne kupiva vampov- noben ne jeuser posted image
 ne krompirja- dobiva doma
pasje ali mačje hrane, ker tudi nama ne tekne, živali pa nimava
toaletnega papirja v lističihuser posted image
mleka z 3.5 maščobe

pa še marsikaj bi se našlo.. na žalost je seznam tistega, kar kupujemo, velikoooooo daljšiuser posted image

clock-img

06.12.2005, 00:06

clock-img

KODA

pencil-img

4015

-cigaret(ne več)
-alkohola
-vrečk za smeti
-trič trač-časopisov
-kompotov v piksnah
-morskih sadežev....
-pa še kaj bi se našlo...
-pogrej in  pojej(ali kako se že reče tej pripravljeni hrani,ki jo samo pogreješ)

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

06.12.2005, 13:27

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

IZVIRNO SPOROČILO: KODA

-pogrej in  pojej(ali kako se že reče tej pripravljeni hrani,ki jo samo pogreješ)

To tudi mi še nismo kupili nikoli..smo pa kupili večkrat joto od ete in jo bomo še večkrat kupiliuser posted image

clock-img

06.12.2005, 14:13

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

- rumene cajtinge - ja, jih kupujem
- cigarete - ja, kupujem
- alkohol - ja, kupujem
- konzerve - ja, kupujem
- gazirane pijače - ja, radensko
- mačjo in pasjo hrano - nop, to pa ne. nam ne tekne, živali pa nimamo.

- vsota zgoraj naštetega - grozna gospodinja, ki namesto da bi skrbela za zdravo življenje svoje familije raje kadi in pije, zraven pa se naslaja nad rumenimi novičkami. otrok je sicer zaenkrat še zdrav (hvala bogu da ima babico, ki ne kadi, ne pije bere pa rumene cajtinge), ampak verjetno se imam za zdravje svojega otroka zahvaliti temu, da mu ne dajem jetrc .

Tole je pa odgovor in pol! user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

06.12.2005, 14:16

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

kak to misliš skorpija? user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

06.12.2005, 14:32

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

mačje hrane in brezveznih časopisov ter hrane, ki se le pogreje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem