writing-img

Česen v spreju

clock-img

23.07.2012, 12:42

clock-img

takotako

pencil-img

608

Včasih se je dalo dobit česen v spreju. Zdaj ga ne najdem nikjer? Ga je mogoče katera v kratkem kje kupila?

clock-img

23.07.2012, 14:54

clock-img

cimi

pencil-img

207

misliš v prahu ne v spreju???user posted image

clock-img

23.07.2012, 18:25

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

v spreju imajo začimbe v sparu (citypark) - sem pred kratkim kupila baziliko. tkole zadeva zgleda: http://www.spaziohoreca.it/riflettori_zoom.php?idriflettori=249

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

23.07.2012, 20:42

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

In zakaj bi se naj uporabljalo to v spreju?user posted image

clock-img

23.07.2012, 23:47

clock-img

takotako

pencil-img

608

Ne, sem ziher v spreju. men je dober dat čez solato.

clock-img

24.07.2012, 07:19

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Pa kako lahko tole dajete na solato, bilo kje. Že sliši se nezdravo, polno Ejev.user posted image

clock-img

24.07.2012, 08:48

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Pa kako lahko tole dajete na solato, bilo kje. Že sliši se nezdravo, polno Ejev.user posted image

Zase lahko povem, da v svež česen nikakor ne morem ugriznit, ker mi je nekaj najbolj ogabnega na svetu. Ni problema, mi diši, v vse kuhane jedi ga dodajam, svojo solato pa vedno obvezno mešam brez česna -> za moja dva pa s česnom, ker ga imata oba rada, tudi svežega. In ker me ne moti okus po česnu, prav tako ne vonj, bi bila to zame idealna rešitev - ker enostavno ne morem ugriznit v njega user posted image
Se pa drugače strinjam - tole se res že sliši nezdravo. Ampak, če pogledaš iz druge strani - česen, ki ga treš v terilniku izpusti nekaj tekočine - mogoče sploh ne potrebujejo dosti kemikalij za obdelat le tega.

clock-img

24.07.2012, 09:25

clock-img

blaža

pencil-img

8795

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Zase lahko povem, da v svež česen nikakor ne morem ugriznit, ker mi je nekaj najbolj ogabnega na svetu. Ni problema, mi diši, v vse kuhane jedi ga dodajam, svojo solato pa vedno obvezno mešam brez česna -> za moja dva pa s česnom, ker ga imata oba rada, tudi svežega. In ker me ne moti okus po česnu, prav tako ne vonj, bi bila to zame idealna rešitev - ker enostavno ne morem ugriznit v njega user posted image
Se pa drugače strinjam - tole se res že sliši nezdravo. Ampak, če pogledaš iz druge strani - česen, ki ga treš v terilniku izpusti nekaj tekočine - mogoče sploh ne potrebujejo dosti kemikalij za obdelat le tega.

Po mojem je pol boljše, da si kupiš česen v prahu. to je po mojem čisto nekaj drugega, kot pa tale v sprayu.

Ne vem sicer kaj je vse še noter, poznam pa npr. ta spray od tartufa. Uporabljajo ga kot ojačevalec arome tudi za na pico v picerijah, eni delajo celo sladoled iz njega,..in to sigurno ni lih,..tartuf. Glede ostalih okusov ne bi govorila kr na pamet, sigurno pa ni zdravo. Sušene začimbe so ok.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

clock-img

24.07.2012, 09:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem