writing-img

Čestitam....končno!

clock-img

22.06.2012, 11:11

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

Danes je super dan, pa ne samo zato ker je petek ampak zato, da starši lahko damo možgane malo na off....jiiiipiii end of school year!!! uuuaa uuua....konec z: pelji me v šolo, rabim zvezek, copate so mi fkrali, cvek sem fasal, mama vaš otrok je pa zelo nemiren pri pouku, rabim sendviče pa sok pa 10 € za izlet....

a ste kaj happy?

clock-img

22.06.2012, 11:13

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

Danes je super dan, pa ne samo zato ker je petek ampak zato, da starši lahko damo možgane malo na off....jiiiipiii end of school year!!! uuuaa uuua....konec z: pelji me v šolo, rabim zvezek, copate so mi fkrali, cvek sem fasal, mama vaš otrok je pa zelo nemiren pri pouku, rabim sendviče pa sok pa 10 € za izlet....

a ste kaj happy?

Vse to si imela? user posted image
Jaz sem happy, ker mi tega še ni treba preživljat. Bomo vidli, kako bo...
Kako pa je kaj s tvojo pevsko kariero?

clock-img

22.06.2012, 11:15

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Ja, pa sem res, čeprav je moja že gimnazijka. Jst se res da nisem ubadala s sendviči pa copati, sem pa tolk bolj z njo trepetala pri vseh testih/izpitih, pri vseh konfliktih med profesorji itd. itd. Tko da, jap, zame se danes tud začnejo počitnice!

Juhu! user posted image

clock-img

22.06.2012, 11:27

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

LuLu ja pevska kariera hehehe, stagnira....upam na boljše cajte ampak v kak reallity show pa res ne grem več (no edino če mi mastno plačajouser posted image )

clock-img

22.06.2012, 11:28

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

Tippi jaz mam 2 sina, eden zaključil OŠ - bom meli naslednje leto di(v)jaka, eden končal prvi razred oš - tak da sen nam dogaja 100/h. mi res paše da bo malo miru

clock-img

22.06.2012, 13:45

clock-img

tamiflu

pencil-img

481

Meni tudi pašejo počitnice, mam 6 in 8 razred

clock-img

22.06.2012, 13:48

clock-img

Saly

pencil-img

55

Kake srečnice! Moj gimnazijec pa ima tako gužvo v šoli, da še mene boli glava.
Ravno danes je bil vprašan angleščino in španščino, ter pisal test pri kemiji.

clock-img

22.06.2012, 14:07

clock-img

alda

pencil-img

3570

JAAA!!!!!!!!!!!
POČITNICE!!!!!!!!!!!!

v jesen imam že srednješolko zato si moram te počitnice fajn spočit živce user posted image user posted image ,
sine pa bo tretješolec!!

jaz pa še nimam počitnic: popravni, pa izpiti,....ma kaj tožim-sam da je delo!!user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

22.06.2012, 14:38

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

Mislim, da se jih starši bolj veselimo kot naši otroci. Sicer pa, naša bo jeseni tretješolka in imamo večino dela v smislu, če ima vse in kaj je pozabila/izgubila user posted image user posted image user posted image
Jaz pa še nimam počitnic, me čakata še dva izpita. Na enega grem danes (le kaj počnem tuuser posted image ), enega imam čez dva tedna,... mi še ne bo dolgčas.

< Sporočilo je popravil nyna84 -- 22.6.2012 14:39:23 >

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

clock-img

22.06.2012, 15:40

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Uff, nismo še tam, me je pa po temle že kar mal strahuser posted image . Sicer po tihem upam da:
- bo oš blizu in bojo lahko sami hodili (ok, ne prvi razred, ampak kasneje)
- se bojo po mamici vrgli pa ne bojo meli preveč problemov z ocenamiuser posted image
- jih bom do takrat že naučila delat sendvičeuser posted image
poročam, kaj od tega bo šlo skoziuser posted image

Lepe počitnice vsem!

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

22.06.2012, 17:36

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Sem prav vesela, da je konec, čeprav smo imeli "le" prvošolčka. user posted image
Pa barvice šilit, pa nalogo kar naprej, pa zgubil svinčnik, pa vodo bi imel s sabo za pit, pa plakat moramo naredit do jutri (kar zvem seveda ob 7h zvečer...user posted image ).... Ja, pestro je bilo, ni kaj, počitnice bodo res pasaleee! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

22.06.2012, 18:09

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

a ste kaj happy?

niti malo....naša obožuje šolo in je že bil danes jok in stok ker ne bo mogla ituser posted image

Res morda smešno slišat ampak tak uživa v šoli, jaz pa tudi, me veseli, da imajo vsakodnevne obvezosti, posledično red, dejavnosti..

ampak bomo pregurali ta dva meseca, potem pa pogumno v drugi razreduser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.06.2012, 10:07

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Mojo mami so vedno bolj skrbele počitnice, ko smo bili cele dopoldneve sami doma. Je pa res, da razen mojega branja ni bilo problemov z nami. Za nenarejene domače naloge smo se pa pač morali sami zmeniti v šoli :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem