writing-img

Čestitke ob materinskem dnevu!!!

clock-img

25.03.2005, 11:56

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Vsem mamicam,ki sodelujete na forumu želim vse naj,naj ob materinskem.Da bi še lahko to postale večkrat.

Pa tudi našim srečkam :nosecka::nosecka::nosecka: želim isto saj bodo drugo leto tudi one že mamice ponosne.

LP Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

25.03.2005, 11:57

clock-img

total

pencil-img

4453

Enako:bravo::rozica::bravo::rozica:

clock-img

25.03.2005, 11:57

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Hm se pridružujm čestitkam..Ampak tiste k so že nosečke, bojo pa že letos mamice.;)

clock-img

25.03.2005, 12:19

clock-img

Janika

pencil-img

307

Hvala enako vsem bodočim in mamicam :bravo:

clock-img

25.03.2005, 13:26

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Se zahvaljujem za čestitke in jih delim z vami. Čestitala bi tudi nenosečkam, ker ste že mamice po duši in v srcu, samo dojenček še manjka. Pa tudi ta pride kmalu. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

25.03.2005, 14:34

clock-img

Anonimen

V mesecu, ko ženske praznujemo kar dva praznika, dan žena je že za nami in danes materinski dan, sem prejela eno lepo pošto, ki jo želim deliti z vami:

:rozica::rozica::rozica:

Ko je Bog ustvarjal žensko, je delal že šesto naduro.
"Zakaj pa se ukvarjaš s tem tako dolgo?" ga je vprašal angel, ki se je na hitro oglasil v njegovi delavnici.

Bog je odgovoril: "Si morda videl navodilo za sestavo? Biti mora pralna, ne sme biti iz plastike, imeti mora več kot 200 gibljivih delov, ki jih je mogoče zamenjati, njeno telo mora brezhibno delovati, tudi če se hrani samo z majhnimi prigrizki in pije dietno colo. Imeti mora naročje, v katerem lahko sedijo tudi štirje otroci hkrati. Njen poljub mora zdraviti vse, od odrgnjenih kolen do strtega srca. In za vse številne naloge, ki jih mora opraviti, ima na voljo - poglej v paket - le dve roki."

Angel je osupnil, ko je slišal, kaj vse je zahtevano v navodilih za sestavo: "Le dve roki? In to pri standardnem modelu? To je veliko preveč dela za en dan, dokončaj jo jutri."

"Ne, ne bom," je protestiral Bog, "zdaj sem že tako blizu temu, da končam to kreacijo, ki mi je prirasla k srcu, da se nočem ustaviti. Zna se že sama zdraviti in lahko dela osemnajst ur na dan."

Angel se je približal in se dotaknil ženske. "Toda Bog, naredil si jo tako mehko."

"Res je mehka," se je strinjal Bog, "toda naredil sem jo tudi trdo. Nimaš pojma, kaj vse zna doseči."

"Bo znala tudi misliti?" je vprašal angel.

"Ne le to," je odgovoril Bog. "Znala bo tudi preceniti in se pogajati, odločati in se zavzemati..."
Angel, ki je v tistem trenutku nekaj opazil, je stegnil roko in se dotaknil lica ženske. "Ojoj, mislim, da pušča. Sem ti rekel, da je to preveč dela za en dan."

"Nič ne pušča," se je razjezil Bog. "To je solza."

"Čemu pa služi solza?" je vprašal angel. Bog je odgovoril: "Solza je možnost, da izrazi svoje veselje, bolečino, skrb, razočaranje, ljubezen, osamljenost, žalost in ponos."

Angel je bil naravnost očaran: "Bog, ti si genij, na vse si pomislil.
To, kar si storil, je občudovanja vredno. Ženska je osupljiva."

-------------------------------------------------------

In resnično je. Ženske so močne, ko prenašajo stisko in težka bremena. Ko se borijo za to, v kar verjamejo, in se zoper-stavijo krivici. Ko ne sprejmejo zavrnitve, če menijo, da obstaja tudi boljši odgovor. Vsemu se odpovedo, le da imajo njihove družine to, kar potrebujejo. Močne so tudi takrat, kadar menijo, da ni nobenega izhoda več. Vedo, da poljub in objem zdravita strta srca. Prinašajo veselje, ljubezen in upanje, imajo sočutje in živijo za ideale. Ženske obstajajo v vseh oblikah, velikostih in barvah. In če jih ne bi Bog sestavljal v nadurah, bi bile popolne. Tako pa se mu je v njegovo stvaritev vendarle prikradla ena napaka...
...... Pogosto pozabijo, koliko so resnično vredne......

------------------------------------------------------

:rozica::rozica::rozica:

Pa en lep pozdrav vsem,
Moni

clock-img

25.03.2005, 14:51

clock-img

KATY&TIMMY

pencil-img

639

hvala enako!tudi me želimo srečno vsem mamicam in bodočim ob tem dnevu:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

25.03.2005, 15:36

clock-img

Skye

pencil-img

3190

za vse aktualne mamice in bodoče mamice

:rozica::bravo::rozica::bravo::rozica::bravo:
:bravo::rozica::bravo::rozica::bravo:
:bravo::rozica::bravo::rozica:
:bravo::rozica::bravo:
:bravo::rozica:
:bravo:

clock-img

25.03.2005, 17:09

clock-img

Anonimen

HVALA HVALA!!!!ENAKO!!!!!!!:rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem