writing-img

Četrti IUI ni bil uspešen!

clock-img

28.09.2005, 08:16

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Pozdravljene!

No sporočam vam da je danes 28.dan od prešnje user posted image  in včeraj sem po obrazu dobila polno mozoljčkov ki so mi napovedali,da tudi tokrat ni uspelo.No in danes zjutraj se je prikazal izcdek,ki vedno za njim tudi pride user posted image .Tudi tokrat ni bilo uspešno vendar jaz grem v nov boj novim zmagam na sproti še z večjo mero optimizna kot sem šla sedaj.Imam zadnjo priložnost,da se izognem IVF,če pa tudi oktoberska akcija ne bo zame uspešna pa sem pred pragom IVF.

Še naprej mi držite pesti in hvala vam.

LP Mojca

clock-img

28.09.2005, 08:35

clock-img

Anonimen

res držimo pesti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

clock-img

28.09.2005, 08:41

clock-img

TANTRA

pencil-img

1197

Mojca, škoda da ni uspelo... Želim ti veliko volje, da bo kmalu ratalo.

clock-img

28.09.2005, 08:46

clock-img

vampirka

pencil-img

929

Joj, Mojčka...veseli me, da si tako polna optimizma user posted image . Jaz sem držala pesti za tebe, ampak izgleda da bo prijelo šele zdaj, v naslednjem mesecu user posted image .
Vsem skupaj nam želim, da ugledamo user posted image user posted image  še pred koncem leta 2005!!!

Za tebe user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2005, 09:09

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Mojca, pogumno naprej in držimo pesti zateuser posted image user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

28.09.2005, 09:17

clock-img

ameli

pencil-img

871

Ti si res prava borka in gotovo ti bo kmalu uspelo. Držim vse mogoče zate:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2005, 10:08

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Tudi jaz drzim pesti in upam na vse najboljse zate! user posted image user posted image user posted image

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

28.09.2005, 16:38

clock-img

ronni

pencil-img

167

Tudi jaz držim pesti za naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image
Samo,kako si tak sigurna?Kaj pa če je ratal?!
Vsekakor ti želim,da čimprej zagledaš user posted image user posted image , sicer se pa vidimo na IVF,glavno je, da bomo končno imele user posted image ,potem bomo pa vse vuser posted image !!!
Drži se !!!!!!

clock-img

28.09.2005, 17:58

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Mojca, če res ni več upanja, da je ratal, kar najverjetneje sama najbolje veš, saj najbolj poznaš svoje telo, vama želim, da vama rata prav kmalu.

Mislim pa, da ta mesec tudi meni ni bil naklonjen. Bova šli v nove boje, a ne?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

28.09.2005, 18:03

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Anitka!!!!

Tudi tebi najlepša hvala kajti če oktobra ne rta v temle petem IUI postopku sem pa na pragu za priprave za IVF.No a si me zadnjič spoznala kaj v ambulnti?Na iste dneve sve imela UZ?

No pa gremo v nove boje,dajmo Anitka,dajmo!!!!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.09.2005, 18:10

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Saj bo, a ne? Jaz sem si rekla, da bom prav kmalu naredila eno daljšo pavzo, ker tako več ne gre naprej.

V MB si se mi pa zdela znana. Si sedela v čakalnici?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

28.09.2005, 18:13

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Anitka ja in to dvakrat vedno je bilo drug dan.Nazadnje sem bila tam v četrtek,ko je padal dež ti pa z eno sedela in sta lepo klepetali.
No jaz pauze ne bom naredila kjati če sedaj ne uspe zanem novembra z KT za IVF?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

clock-img

29.09.2005, 08:44

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Punce moram vam napisat da je mojega izcedka vedno več,in vedno grše barve žal pa še ni user posted image ,da bi se naročila za naslednjo IUI.

Nimaš kaj eni pač ta mesec spet nismo imeli sreče in moremo dalje z tem živet.

LP MOjcauser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem