writing-img

Čeveljčki adidas

clock-img

27.08.2007, 12:00

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Zanima me, če katera kupuje čeveljčke/teniske adidas. Danes so eni prav luštni v Jello prospektu za 24,95€.

Mi smo dosedaj kupovali samo Ciciban, Superfit in Fisher price (en poletni model).

Zanima me, če se  nogice kaj potijo v adidaskah, če so mehak model in če "dihajo"?

Hvala za pomoč.

clock-img

27.08.2007, 12:05

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Teniske adidas priporočam user posted image . Dihajo, so mehke, prožne - meni daleč najboljše teniske. (Seveda jih imata oba moja otroka user posted image )

clock-img

27.08.2007, 12:08

clock-img

Anonimen

Čisto različno od modela do modela, kot pri vseh čevljih. Če so mehki in usnjeni, potem po moje ne moreš falit. Edino znotraj podplat najbrž ni usnjen, kot je pri Fisher Pricu in Cicibanu ponavadi.

clock-img

27.08.2007, 12:43

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

jaz sem jih kupila za mališana v hervisu. št. 22. pa so super. nogica se mu ne poti, seveda če zunaj ni ravno 30 stopinj.

pa tud rad jih nosi
aja, bili so pa 14,90 eur

iz malega zraste veliko

clock-img

27.08.2007, 12:55

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Moja je imela take http://www.superge.si/html/svn/2666316-AA.shtml in sem bila zelo zadovoljna. Se ji sicer nogica kar precej poti, ampak v teh supergicah ni bilo problema user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

clock-img

28.08.2007, 13:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.08.2007, 13:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

28.08.2007, 20:03

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Evo mi smo jih šli včeraj kupit (mala jih sploh ni hotela sezut, tako da smo že iz trgovine šli z njimi), so fajn mehki in lahki, notranji del podplata sicer ni usnjen, tako da bomo šele videli ali ji bo vroče v njih, sicer pa se super nosijo.

Hvala za nasvete.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem