writing-img

Čeveljčki oz. sandalčki

clock-img

17.06.2005, 14:48

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Za mojega 1,5 letnika ne vem kakšne sandalčke naj mu kupim. Rada bi odprte ampak ne vem ali naj bodo pri peti še zaprti, da je opora na nogici ali ima lahko odprte in samo s trakom podprte? V massu sem gledala imajo full luštne za 4000 Sit - se mi zdi kar dobra cena?

clock-img

17.06.2005, 14:55

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Ja, Fisher Price sandali, tisti mrežasti, so luštni, sploh tisti modri, zakaj jih nimajo v kakšnih bolj punčkastih tonih:(...

clock-img

17.06.2005, 14:57

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Mrežastih pa nisem vidla? Mi imamo mrežaste čeveljčke od Fisher price (a te misliš?). Zdaj bi pa rada njihove sandalčke, ki so čisto odprti?

clock-img

17.06.2005, 14:58

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Men so tud tisti ta mrežasti luštni... pa supergice tud. Ma kera izkušnje-kvaliteta pa to? ;)

clock-img

17.06.2005, 14:59

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Meni je zdravnica svetovala, da naj vsaj do dveh let otrok nosi čevlje z oporo na peti. Tjaša je zdaj stara dobre 3 leta, pa sem se ji šele letos upala kupiti odprte sandale. Pa še ti so kar masivni (od Cicibana), ker se ji v katerih drugih kar nogice zvijejo. Pri čevljih zelo pazim, ker ima malo platfusa (zaenkrat še nič zaskrbljujočega).

clock-img

17.06.2005, 15:01

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

men se zdijo pa tisti od FP ful težki :zmeden:

clock-img

17.06.2005, 15:03

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

pa kaj tok komplicirate s čevlji..za polet je pa ja najboljš, da je otrok čimveč bos :zmeden2:

clock-img

17.06.2005, 15:08

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

To je pa res erdbeere, samo če hoče bit!

clock-img

17.06.2005, 15:11

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

jah mal vztrajnosti pa si še ti bos pol se pa otrok ze navad da je fajn bos bit....naša sam da ven pride čevlje dol vrze, da nima mivke v čevljih...pol se pa pejt pa zadnjič res ni blo tok vroče sam kaj naj jih naj ji prlepim...pa naj bo bosa...sicer pa sej sem jest tud najrajš bosa

clock-img

17.06.2005, 16:54

clock-img

Anonimen

Uni zaprti sandalčki od Fisher Pricea so ful dobri. Jaz sem kupila Tiborju ta svetle. So najlažji čeveljčki na svetu. Res gut! Sehr gut in gunstig!

clock-img

17.06.2005, 16:55

clock-img

Anonimen

Aja, kvaliteta mora biti pa tudi O.K. Te imamo sicer šele 2 dni, ampak smo imeli vsako leto njihove platnene superge z usnjenim notranjim delom podplata. Vedno so brez vsakega problema zdržali celo poletje. V soncu in dežju.

clock-img

17.06.2005, 21:15

clock-img

Anonimen

Uf, pozor!!!
Če boste kupovale Fisher Price čeveljčke, poglejte, če je od znotraj usnje lepo prišito. Nam se je danes že začelo spredaj (znotraj) mečkat, ker ni bilo dobro prišito in je usnje zlezlo ven. Oziroma tam pri pavcu sploh ni bilo roba. Jutri jih nesem reklamirat. Upam, da jih bodo zamenjali.

clock-img

17.06.2005, 22:40

clock-img

ksenija.

pencil-img

547

Kje pa imajo Fisher price čeveljčke?

clock-img

17.06.2005, 22:50

clock-img

Anonimen

V Maasu oz. Massu, kakor želiš. Se mi zdi, da bo prvo bolj držalo.

clock-img

18.06.2005, 19:29

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

mi pa imamo rdeče FP,pa so res fletni.Me pa vseeno še mikajo kakšni bolj odprti.
Zadnič sem v Kranju v Supernovi v eni trgovinici(ne spomnem se imena firme)vidla ene take mrežaste odprte.Pa ene z paski...tko dobre,za 3900 pa nisem upala kupiti,ker nisem imela tamale sabo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem