writing-img

Čeveljčki za vodo št. 19

clock-img

29.06.2009, 16:09

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Kje v Ljubljani dobim tako majhne čeveljčke za v vodo? Številka 19, maksimalno 20 (odvisno od modela)?
Preklicarila Pikaolonico, Mass, Humanic  v Ljubljani - nimajo. Vse samo od številke 22 naprej.

clock-img

29.06.2009, 22:47

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

Jaz sem številko 20 kupila v Hervisu in sicer Adidasove.Imajo gumi(penast)podplat in so na ježka.Pa tudi Tevine so imeli male številke in so tudi primerni za vodo,pa še bolj mehki so od Adidasovih.Lahko še pogledaš na superge.si,sem jih tudi tam videla.

clock-img

30.06.2009, 07:31

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

ja sj so mel. ampak zdj ni nikjer več nič.

in mi imamo za na morje usnjene sandalčke... grrrrrrrrrr! user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 10:06

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Vilma, kaj pa v Mercator centru? Tam so imeli sandalce take penaste št. 20. Stali pa so okoli 7€. Če bom šla kaj mimo, bom pogledala.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

clock-img

30.06.2009, 20:13

clock-img

Vilma

pencil-img

1567

Dobila čeveljčke danes v Deichmannu - končo! So hecni, da dobijo tako robo 30.6.?! Kot da hodimo družine z malimi otroci šele konec junija na dopuste. user posted image
Zofy sem pogledala v postojnskem Mercatorju, pa so imeli samo od št.23 naprej.
Hvala vam vseeno za pomoč user posted image

< Sporočilo je popravil Vilma -- 30.6.2009 20:14:29 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem