writing-img

Čevelji iz Yello-vta

clock-img

21.09.2005, 23:08

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Ojla!

Berem, da ste večina kupile za prve korake Cicibanove čevlje.
Mene pa samo informativno zanima, kaj pa npr. čevlji iz Yello-vta, ali pa Turbo schuha???(saj ne vem kako se trgovini napišeta pravilno)

Žan bo rabil ene čevlje za krst, pa mi je škoda dat 10 jurijev za ene čevlje,ki mu bodo itak premali ko bo začel hodit. Bi rabla ene bolj za okras in da ga ne bo zeblo v nogice.
Kaj pravite?

pa pa

clock-img

21.09.2005, 23:27

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Ne vem odkod si ampak če še ne hodi potem res morda ne potrebuje čeveljcev. Odvisno od tegakaj bo imel oblečeno mu lahko natakneš samo kakšne lepše copatke (če bo v belem kompletku). Če bo oblečen frajersko v hlačke in srajčko pa mu morda kupi navadne čevlje iz HM-a.

Turbo Schuha ne poznam prav tako ne Yello-ta...mislim njihovih izdelkov.

clock-img

21.09.2005, 23:36

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Frutka sem iz MB-ja! Ja, bo pa oblečen frajrsko, se pravi srajčka in hlače.

Hvala, bom pogledala kaj se bo še našlo v HM, sicer pa ene čevlje iz HM-a že ima, mogoče bojo pa celo uporabljene. Samo ne pašejo k kombinaciji oblačil.
Bomo vidli...

pa pa

clock-img

21.09.2005, 23:58

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Ja, če ne hodi, so idealni čevlji iz H&M-a, saj jih imaš kar nekaj na izbiro, pa še iz Maribora si, prikladno.

clock-img

22.09.2005, 08:06

clock-img

BUČKO

pencil-img

286

Mi smo imeli prve cicibanove sandalčke,sedaj pa sem adidaske v jellotu kupila pa se mi zdi da lažje raca,hodi še ne,kot pa v cicibanovih.

clock-img

22.09.2005, 09:37

clock-img

Anonimen

A Pikapoloniuca je v MB? Tam imajo tudi take čeveljčke za dojenčke (no, tudi malo velje dojenčke).

clock-img

22.09.2005, 10:46

clock-img

želvica***

pencil-img

1

Nevem mi smo do sedaj imeli vse Cicibanove čevlje.

clock-img

22.09.2005, 10:47

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Hvala punce!

Ja, Splišni, na Pikapolonico pa sem čisto pozabla. Bom pogledala še tam!

pa pa

clock-img

25.09.2005, 16:53

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Če še ne hodi je brezveze dati toliko denarja. Čeprav jaz sem obema za krst kupila Cicibanove in dala malo morje denarja, ker drugih ceneje takrat nisem našla. Imata 19 in takrat nisem našla nikjer te številke cenejše in takšne, da bi zraven cotk pasale.

clock-img

25.09.2005, 20:36

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Mi smo imeli ene iz Yellota pa so bili čisto v redu, iz Turbota smo imeli pa sandale in jim ni čisto nič manjkalo.

clock-img

25.09.2005, 22:44

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Hvala tudi vama!user posted image

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

clock-img

26.09.2005, 12:21

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

poglej še v mothercare...jaz sem tam kupla ene lušne, pa komaj se nazaj držim da jih ne bi še več, ker 3 pare ima pa za prve 3 mesece res dovolj user posted image ...imajo veliko modelov (tistih kao copatkov, pa ful frajerski so)

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem