writing-img

Čevlji Pediped flex

clock-img

18.02.2009, 20:49

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Za pomlad iščem za hčerko (stara skoraj 2,5 let) kakšne lušne čevlje. Všeč so mi Pediped flex KLIK
Imate kaj izkušenj z njimi? So premehki? Lani sem ji kupila Tipsie toes KLIK  
So lepi, ampak premehki.

clock-img

18.02.2009, 21:18

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Nimam izkušenj z njimi, imam pa eno vprašanje: zakaj oz. kako premehki user posted image . Jaz vedno iščem obutev s čim mehkejšim oz fleksibilnim podplatom user posted image

clock-img

19.02.2009, 08:16

clock-img

mojca75

pencil-img

1833

meni so tudi točno teli zelo všeč. naša bo pa 3 leta stara!

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

clock-img

19.02.2009, 08:38

clock-img

puncica

pencil-img

9847

FUl so luštni user posted image izkušenj z njimi pa nimam.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

19.02.2009, 08:56

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ
Nimam izkušenj z njimi, imam pa eno vprašanje: zakaj oz. kako premehki user posted image . Jaz vedno iščem obutev s čim mehkejšim oz fleksibilnim podplatom user posted image

Se pridružujem vprašanju - kako premehki? Bolj kot so mehki, boljše je za nogico. 

clock-img

19.02.2009, 11:05

clock-img

piko12

pencil-img

636

Moj je imel pediped flex za prve prave čeveljce. Ful sem bila zadovoljna z njimi in bo tudi za pomlad imel pedipedke. Podplat je mehek in upogljiv, pa usnjeni so.

clock-img

19.02.2009, 13:10

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tipsie toes so res tako zelo mehki. Kar preveč za ven. Ne vem, kako bi razložila. Ali pa ni znala hodit v njih user posted image . Mogoče so bolj primerni za otroke, ki šele shodijo. Naša je pa norela v njih in jih je tudi uničila praktično takoj. Tudi usnje je bilo zelo tanko - da je čevelj kmalu spremenil obliko (se raztegnil). No, skratka, niso bilo ok.

clock-img

19.02.2009, 19:09

clock-img

ajdaN

pencil-img

1151

Naša ima tele: http://www.pediped.com/Product/ProductInfo.aspx?id=196&cid=25 pa jih lahko samo pohvalim. So mehki, ampak je vseeno ornk podplat. Pa tudi sam čevelj je kvaliteten.  Pa fino je ker ima noter tak vložek, da zmanjšaš čevelj, ko nogica zraste ga pa vzameš ven.

clock-img

04.03.2009, 10:26

clock-img

Leti31

pencil-img

105

Naša je imela točno te Pediped po katerih sprašuješ in ti povem, da so super. Čevelj je skoraj še sedaj po nošenju kot nov, mi smo zadovoljni.

clock-img

04.03.2009, 16:32

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Hvala za vse odgovore. user posted image
Samo še izmerim nogico in naročim. Upam le, da bo po merah njena nogica št. 23, ker manjših nimajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem