writing-img

Čevlji ala New Yorker, Zara, H&M

clock-img

23.09.2009, 07:36

clock-img

NinaNiki

pencil-img

186

Kupujete??Včasih vidim fajn modele pa ne upam nabavit kr nevem kakšni so kaj za nosituser posted image user posted image

clock-img

23.09.2009, 08:27

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Po mojem čisto O.K. Za eno sezono so v redu, ne moreš pa pričakovat ne vem kakšne kvalitete.

clock-img

23.09.2009, 08:45

clock-img

mika

pencil-img

6485

obutve nikol ne kupuj v trgovini z oblačili. Jaz sem se naplahtala 2x v Zari. Tako neudobne sandale in čevlje še nisem imela. Denar sem praktično vrgla vstran, ker jih je bilo nemogoče nosit.

clock-img

23.09.2009, 08:53

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Imam samo ene iz Promoda, pa lahko rečem, da so bili eden mojih najboljših nakupov sploh. 

clock-img

23.09.2009, 08:58

clock-img

hrchy

pencil-img

949

uh, jaz sem pa kupila nekaj parov cevljev v Zari, pa so bili eni najboljsih! Mehki, udobni...

clock-img

23.09.2009, 09:20

clock-img

alda

pencil-img

3570

Naši šjori sem že nekaj krat kupila balerinke in platnene copte v Newyorker-ju pa so se glede na ceno več kot odlično obnesli user posted image user posted image

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

clock-img

23.09.2009, 09:26

clock-img

naja17

pencil-img

2696

V New Yorker-ju sem kupla dvojne platnene balerine, ene zaprte s polno peto, ene odprte s polno peto, pol teniske in vse to fuuullll nosim. Tud moj kupi tam kake te ta platnene teniske in jih ful rad nosi. Takrat, ko so pač ful znižani, mi ni neumno dat denarja, pa vse dobro nosim, te s polno peto mam lahko celi dan gor, pa mi ni hudega in nisem ravno navajena na višje zadeve...

clock-img

23.09.2009, 11:13

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Jaz sem v Zari že kupila za hčerko, pa jih je super nosila.

clock-img

23.09.2009, 13:12

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Že kupila 3 ali 4x ugodno za kakšno ekstra kombinacijo v C&A, H&M in Promod-u. Vedno O.K.

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

clock-img

23.09.2009, 13:16

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Jaz sem se naplahtala 2x v Zari. Tako neudobne sandale in čevlje še nisem imela. Denar sem praktično vrgla vstran, ker jih je bilo nemogoče nosit.

Jaz isto, vendar samo 1x, hvalabogu. Trdi in neudobni, lepi pa, ja, to pa. user posted image

clock-img

24.09.2009, 17:49

clock-img

migrena

pencil-img

191

jaz sem si tudi lani v new yorkerju kupila sandale s petko na špico spredi in so zakon ..dala pa 16 e ... sem si pa kupila nazadnje v deichmanu so bili pa poden...me je vse ožulilo!,... za v kanto. Danes sem šla malo pogledat in imajo več ali manj zelo trde čevlje vsaj kar se zaprtih tiče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem