writing-img

Čevlji za ozko nogico

clock-img

30.05.2011, 11:00

clock-img

martita

pencil-img

734

Naša pupa ima zelo, ampak res zelo ozko nogico in iskanje čevljev zanjo je prava nočna mora. Še posebej poletne sandalce in podobno.

Za v vrtec smo premerili vse možne copate in dobili ene od Elefantna, zatem pa sem kupila 3 enake, sam večje številke. Sandalci npr. 23 od lani ji stojijo na nogi, prsti že malce ven lezejo, 24 , isti model, pa ji binglja okoli gležnjev! Bili smo v Cicibanu. Iz cele trgovine ji eni ne stojijo na nogi!?

Ima  še katera podobne izkušnje? Kje naj iščem? Znamka, model?

clock-img

30.05.2011, 11:31

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

Mi smo kupovali Superfit... sandale pa Teva

http://www.superge.si/Teva/toachi-k-chocolate-pink-7284558/

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 30.5.2011 11:32:41 >

clock-img

30.05.2011, 11:42

clock-img

martita

pencil-img

734

Oboje preširoko. Superfit sploh!
Če nima za regulirat tudi spodaj, na nartu, ni varjante. Pri vseh čevljih na ježke moramo tolk zategnit, da tisti trakci za zategnit visijo skor 2 cm stran od spodnjega dela.user posted image
Hvala za namig.

clock-img

31.05.2011, 00:23

clock-img

massylou

pencil-img

539

Tudi mi imamo pri tastarejši enak problem. Je nogica tako izka, da je, v primerjavi z nogico tamlajše, prac hecno videt. Bi mogla skoraj tafine salonarje nosit.

Lani sem dobila krasne platnene supergice zanjo, Roberto Cavalli. Model je bil izredno ozek, ampak ok. Mogoče ima tudi poletne sandale...
Letos ima sandalčke naslednje: KID (ne vem, iz katere trgovine so, je babi kupila), tadrugi so Happy Hoppers, tudi zelo lepi in so ji ok, pa izredno ozki. Taprvi omenjeni pa so fajn za zapet, se lahko ježka zelo zategne. Lani je imela tudi Livie&Luca sandalce (najdeš na spletu); ti so malo širši, ampak je čevelj tako fajn in kvaliteten, da ji ni nogica čisto nič opletala. Letos je dobila tudi ene Tevice Hurricane, pa se s paščki super regulirajo.
Dobro so ji stali tudi DeFonseca-penasti in Cicibanke, tiste, ki so bolj zaprt model, v stilu nekdanjih Mass in Yellow cab poletnih čevljev (ne vem kako naj opišem: kot bi bili prepleteni; zelo klasičen in vsakdanji model, med prepleti je sicer luft, ampak je pokrit tako nart, kot tudi prstki in zadaj peta... kompliciram user posted image ).

Upam, da sem ti kaj pomagala.

... da so največje življenjske napake: ljubezen, ki je nismo podarili, sposobnosti, ki jih nismo uporabili in sebična preudarnost, zaradi katere nismo ničesar tvegali.

M. Cholmondeley

clock-img

31.05.2011, 09:52

clock-img

livia

pencil-img

2395

Mi imamo enake probleme. Sedaj ima nogo 30, pa še nisem našla rešitve. Baje so v italiji bolj ozki modeli, samo še nismo šli tja v shoping.

clock-img

01.06.2011, 14:51

clock-img

martita

pencil-img

734

massylou, hvala za vse namige, bom poggoglala. ampak kaj ko brez pomerit, ne morem nič kupit!

livia, glede na modele od chicco, v katere bi lahko naša dala obe nogi v en čevelj, dvomim, da so ožji. tudi Primigi niso ravno ozki.

jah,bo treba si en dan vzet in spet sam po trgovinah hodit!  sam kaj ko se temala naveliča že po 3 poskusih!

včasih, vsaj pri sandalcih, rešim tako, da kupim čevelj, kjer ima prstke že čisto na koncu, ji pa vsaj stoji na nogi. hvala bogu, da ji nogica počasi raste!

clock-img

14.06.2011, 16:21

clock-img

martita

pencil-img

734

No, ene super smo našli.
Mogoče pa še komu prav pride namig:
http://www.teva.com/productdetails.aspx?g=t&productID=6096T&model=Tirra%20Girls

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem