cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čez dan v ležalniku?

clock-img

28.03.2008, 18:15

clock-img

TIIA

pencil-img

45

Mojemu sončku ne paše ležanje na ravnem očitno, saj se takoj zbudi, potem ko ga odložim. Če pa ga dam v ležalnik, pa spi...user posted image

Ali je lahko dlje časa v ležalniku? Stari smo 14 dni.

Lpuser posted image

clock-img

28.03.2008, 18:34

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Glede na to, da naj bi dojenček ležal bolj na boku...k pa vem user posted image . Vpraši P, ko te obišče.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

28.03.2008, 18:35

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Js bi vseeno "vztrajala" pri spanju na ravni podlagi...

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

28.03.2008, 18:35

clock-img

Anonimen

Ma ne vem. Ko je bil moj star 14 dni se ga nisem upala dati v ležalnik.

clock-img

28.03.2008, 18:38

clock-img

mali007

pencil-img

116

V lupinici je dojenček lahko tam do 4h. Za ležalnik pa, če se čisto poravna, mislim, da ni panike.

Mi smo našega imeli čez dan na ležalniku le za kratek čas. Če imaš možnost poskusi z košaro na vozičku. Naš je tam zelo lepo spal.

clock-img

28.03.2008, 18:41

clock-img

Anonimen

Naš je tudi dosti časa spal v košari od vozička (Navetta), ki sem jo dala dol in na stojalo v dnevno. user posted image

clock-img

28.03.2008, 18:45

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Naš je tudi dosti časa spal v košari od vozička (Navetta), ki sem jo dala dol in na stojalo v dnevno. user posted image

Ja, mi smo jo tudi nekaj časa imel v košari (dreami), ker ni hotla spat v zibki, ampak potem mi jo je pa nekak uspelo navadit, da je zaspala v njej.user posted image

< Sporočilo je popravil Netopirčy81 -- 28.3.2008 18:46:45 >

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

28.03.2008, 18:57

clock-img

pergerca

pencil-img

30

Čao!
Men je fizioterapevtkinja odsvetovala ležalnik,pa je bila stara že 3 mesece.Baje se otrok ne more prosto gibat tako da lahko posledično pride do asimetrije in podobno,seveda ni pa to zdej rečeno,da te ne bom prestrašila.Za veliko otrok vem da jim ni bilo ničuser posted image .Najbolje da ta vprašanje daš na forum o razvojni.

clock-img

28.03.2008, 19:09

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: pergerca

Čao!
Men je fizioterapevtkinja odsvetovala ležalnik,pa je bila stara že 3 mesece.Baje se otrok ne more prosto gibat tako da lahko posledično pride do asimetrije in podobno,seveda ni pa to zdej rečeno,da te ne bom prestrašila.Za veliko otrok vem da jim ni bilo ničuser posted image .Najbolje da ta vprašanje daš na forum o razvojni.

A ni to bolj za lupinico, kjer je "ukleščen" user posted image  Ležalnik ni tako neudoben - vsaj kr jest vidim, kako naša brca in miga notr....?

clock-img

28.03.2008, 19:54

clock-img

ma&he

pencil-img

143

Lupina je boljš od ležalnika, meni je P rekel da ležalnik definitivn oodpade do 3 meseca, ker je premehak, in ni taprava lega, v lupini je pa lahko vendar tud ne pretiravat!

clock-img

28.03.2008, 20:48

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Naš je bil v ležalniku od prvega dne, ko smo prišli iz P. Čez dan je spal v ležalniku v dnevni sobi poleg nas, tudi na boku, ker ga lahko komot obrneš na bok. Je pa res, da obstajajo različni ležalniki, tisti poceni, ki nimajo nobene podpore za hrbtenico do tistih ta dražjih, ki so prilagojeni otrokovi hrbtenici in otrok v njem lahko leži dalj časa.
Jajčke pa za doma nisem uporabljala, ker tam pa hrbtenica zelo trpi in otrok se ne počuti udobno, če je zgužvan v to zadevo. To smo imeli izključno samo za prevažanje v avtu.

clock-img

29.03.2008, 09:09

clock-img

Neni13

pencil-img

391

Naš je tudi čez dan veliko v ležalniku, je pa v 2. mescu. Prav fino brca in maha z rokicami. Ne vem kak ležalnik imate ve, sam naš ima trdo podlago.
Naredim mu malo naklona 30 stopinj kot priporočajo.

clock-img

29.03.2008, 10:23

clock-img

mala_pikica

pencil-img

869

Za user posted image  je boljša lupinica. Sicer je najboljše da user posted image  leži na ravni in trdi podlagi. Za 14 dni starega user posted image  se mi zdi uporaba ležalnika prehitra. LP

clock-img

29.03.2008, 21:48

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Naš je tudi čez dan veliko v ležalniku, je pa v 2. mescu. Prav fino brca in maha z rokicami. Ne vem kak ležalnik imate ve, sam naš ima trdo podlago.
Naredim mu malo naklona 30 stopinj kot priporočajo.

ampak ne v pregibu, priporočajo 30 stopinj cele površine. da so noge nižje od glave.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem