cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čez dva dni zvonec zazvoni

clock-img

30.08.2004, 08:24

clock-img

Anonimen

:((:((Dan D. se bliža je že za vogalom:((:((:((

clock-img

30.08.2004, 08:54

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

:bravo::bravo::bravo::bravo: moj se pa fulll šole veseli.:bravo::bravo::bravo::bravo:

Gremo že v 2 razred devetletke;) smo že veliki:bravo::bravo:

clock-img

30.08.2004, 09:17

clock-img

Anonimen

:bravo:ciao mala maja to pa verjamem da se veseli šole,spet bo v družbi sošolcev dnevi bodo potekali drugače saj moja tudi komaj čaka gre v prvi letni nekaj čisto novega je pred njo samo da pred mano pa je leto,ko ji bom za hrbtom,naj se uči pa pomagat je tudi potrebno kajne?pri raznih predmetih če kaj ne razume itd...pa govorilne:hudicek:No vi boste pa letos kar resno začeli z šolo,kako cajt beži kajne???:angel::angel:

clock-img

30.08.2004, 09:34

clock-img

Pandi

pencil-img

70

Mala maja, tudi mi gremo v 2. razred devetletke...;)
in tudi mi se je full veselimo :love: .... komaj čakamo ;) , pa drugarčki smo že - nič več prvarčki ....jupiiiiiiiii ...mami pa oktobra tud v šolo :zmeden:
Možgančke je treba trenirat, da ne zbolijo......
(to sem zadnjič nekje prebrala, pa me je kar mal potolažilo ...saj konckoncev je pa res, mar ne?)

clock-img

30.08.2004, 10:16

clock-img

Anonimen

:bravo:Pandi ampak jaz že celo večnost hodim v šolo najprej zase pa potem povrsti za vse tri od osnovne do srednje,no sedaj mie pa že snubijo pri vnučku ko bo čas:love::love::love:Naj ima tvoj pikec čim lepše šolsko leto:sloncek::sloncek::sloncek:aja seveda pa ti tudi veliko uspeha!!!:sloncek::sloncek:

clock-img

30.08.2004, 10:56

clock-img

Pandi

pencil-img

70

NEVA6, DOBRO SI TOLE NAPISALA (TE KAR TIKAM ;), NE ZAMERI). DOBRA MAMA SI, TUDI JAZ IMAM TAŠČO, KATERA SE TRUDI TUDI S ŠOLO ZA NAŠEGA FANTA. HVALA ZA LEPE ŽELJE, BODO PRAV PRIŠLE :love::love::love:

clock-img

30.08.2004, 11:35

clock-img

branka-11

pencil-img

45

Tudi naš Matiček gre v drugi razred devetletke, ampak z razliko, da on pa ne bi šel, mu je bolj fleten doma , ko lahko dolgo spi in se potem cel dan igra, ...

Ampak , bomo že 8)

clock-img

30.08.2004, 12:08

clock-img

Anonimen

:)-:)-:)-:)-Pandi ti kar nti udari nobene zamere glih obratno:)-:)-:)-:bravo:

clock-img

30.08.2004, 14:16

clock-img

Anonimen

Oj!
Ja, še dva dni...:zmeden::zmeden::zmeden: Jst se pa nič ne veslim. Ja, mogoče prvega dne in to, potem pa ne:zmeden:
Ah ja...
lp,:fis:

Nas je pa v razredu 31, 11 fantov in 20 punc:bravo::bravo::bravo:

clock-img

30.08.2004, 20:19

clock-img

Anonimen

:((se bo treba učiti kaj???Bodi vesela da babe prevladujete..!!!!!!:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem