cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čez mejo, na Hrvaško!

clock-img

22.06.2005, 12:33

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ojla, mene pa zanima, če je za prehod meje na Hrvaško dovolj le osebni dokument? Ali je vendarle potreben potni list?
A je potrebno vzeti s seboj tudi roj.list otroka?

hvala

clock-img

22.06.2005, 12:35

clock-img

Anonimen

Osebna za odrasle osebna za otroka.

clock-img

22.06.2005, 12:36

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

za nas je dovolj osebni dokument...mene pa zanima, kako je, če otrok še nima os dok? lahko prečka prehod z rojstnim listom ali kaj podobnega...ali je sigurno, da dobiš vse potrebne dokumenta v 1 mesecu po rojstvu (mi bi šli takrat že na morje) :zmeden:

clock-img

22.06.2005, 12:45

clock-img

Anonimen

pravljica ,lahko bi že šla ga slikat in narest osebno.
Mi smo ko je bil star mesec dni.Lahko tudi zaprosiš da pohitijo z izdelavo osebne,češ da greste na pot.Upam da vam bodo šli na roko.
No ne vem kaj bi našla na meji in kako bi reagirali cariniki posebno hrvaški,če bi jim pod nos pomolila rojstni list.Če bi imela srečo in naletela na razumevajočega bi šla,kaj pa nazaj?če naletiš na kakšnega:hudicek:pa rojstni list nima slike.

clock-img

22.06.2005, 12:51

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Z rojstnim listom se čez mejo ne da. Če nujno rabiš osebno jih prosi naj jo prioritetno izdelajo - se jo da dobiti v 3 dneh.

clock-img

22.06.2005, 12:51

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Pravljica, osebno dobiš v cca. enem tednu. Pejd jo delat takoj ko dobiš rojstni list.

:miska:

clock-img

22.06.2005, 13:10

clock-img

iva01

pencil-img

961

za dojenčka moraš met tudi osebno,sejje hitro fertik, pa velja 5 let, (še za psa moraš met pozni list, tud če je čist majhen)
LP:kuza:

clock-img

22.06.2005, 15:35

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

ok, hvala vam...mene skrbi, da rojstnega lista ne bom dobila pravočasno, pol pa še osebno delat...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem