writing-img

Čez tri leta brezplačni vrtci?

clock-img

23.03.2009, 09:38

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

http://24ur.com/novice/slovenija/cez-tri-leta-brezplacni-vrtci.html

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

23.03.2009, 09:48

clock-img

Kontrakarambolšrauf

pencil-img

396

In potem svizec zavije čokoladouser posted image .

Spet finta da naj otroke delamo, da bodo pa sedaj vrtci kar brezplačni.....phe.....nič ne verjem več!

Exkontrakarambolmatica.

clock-img

23.03.2009, 09:52

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf

Spet finta da naj otroke delamo, da bodo pa sedaj vrtci kar brezplačni.....phe.....nič ne verjem več!

enako..jz tud ne verjamem več....

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

23.03.2009, 10:04

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolšrauf

enako..jz tud ne verjamem več....

user posted image
Se tudi jaz podpišem pod tole... Na koncu pa itak tudi prostora ne dobiš. Naj naredijo kakšen vrtec več, da bo vsaj prostih mest dovolj, ne pa da na veliko zidajo stanovanja in ne vem še kaj...

So what....

clock-img

23.03.2009, 10:18

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Rajši vidim, da naredijo več vrtcev kot zastonj vrtce, izvisi pa spet toliko ljudi, ki pa potem plačujejo varstvo po takih cenah, da glava peče. In to je pravično, ne. Sem proti taki rešitvi, naj najprej poskrbijo, da bodo mesta z vse otroke, ki vrtec rabijo, kadarkoli v letu, saj se otroci ne rojevajo samo jeseni. 

clock-img

23.03.2009, 10:30

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

bo zastonj vrtec, če pa že sedaj ni prostora za vse, ki bi želeli dati otročke v vrtec. Raje naj naredijo vrtce tudi v karjih, kjer je premalo prostora, kot pa da govorijo o tem kako bo vse zastonj.
Še ogromno otrok je, ki niso dobili svojega mesta v vrtcu, pa čeprav bi starši z veseljem plačali, le da bi bil malček v varnih rokah

clock-img

23.03.2009, 10:38

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka*

Še ogromno otrok je, ki niso dobili svojega mesta v vrtcu, pa čeprav bi starši z veseljem plačali, le da bi bil malček v varnih rokah

Točno tako!Presneto ,jaz mislim ,da bi bilo bolje ,če bi denar porabili za izgradnjo novih vrtcev ,ne pa kakšnih stadionov in čemu podobnem...tuki men sploh ni logike....,kam naj damo otroke in hodimo še v službe...privat varstvo je pa zasoljeno ko user posted image ,se ti včasih sploh ne splača več it v službo,če moraš za privat vrtec dat 650 e zaslužiš jih pa 750...ma brez veze...

clock-img

23.03.2009, 15:37

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Jaz sem sicer "ta leva", samo tale Lukšičeva pa meji na utopične komunistične ideje user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

24.03.2009, 15:36

clock-img

zabica26

pencil-img

465

Kakšen zastonj vrtec?
Vrtce financira občina, občina pa en lep šop ojrotov dobi od naših dohodnin...eni skoz dajemo več, drugi manj...
Bo pa kje manj denarja, če pride do uresničitve...

clock-img

26.03.2009, 10:26

clock-img

liza.p

pencil-img

23

Samo nakladanje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem