cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čiščenje žaluzij

clock-img

03.12.2008, 23:37

clock-img

skrita

pencil-img

103

Kako se jih lotite? Praha na njih je ogromno, nevem pa kako ga sčistit? Poskusla sem že z sesalnikom, vendar se prah še bolj dviga. Isto velja za metlico. 

clock-img

04.12.2008, 07:11

clock-img

Hans

pencil-img

501

Mokra krpa, pa lepo letvico, po letvico. Pa pazi, da se ne porežeš na robovih.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

04.12.2008, 10:33

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz jih zaprem in posesam z okroglim ščetinastim nastavkom, potem pa jih tudi zaprte lepo zbrišem z viledo - oziroma no tisto "jelenovo kožo", ki se običajno uporablja za umivanje šip in brisanje avtomobila. Ni nobene potrebe iti letvico po letvico. In potem so kot nove. Res pa je, da imam srebrne žaluzije, na katerih se prah itak skoraj ne vidi - če bi se tako čiščenje obneslo tudi na belih, ne vem, pa mislim, da bi se moralo.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 4.12.2008 10:35:09 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem