writing-img

Čiščenje mikrovalovne, tuš kabina

clock-img

15.01.2007, 21:59

clock-img

facka

pencil-img

789

Zanima me, s čim čistite notranjost mikrovalovne pečice, ker meni v navodilih piše, da ni priporočljiva uporaba čistil. Včasih če kaj pogrevam, pošprica po stenah in stropu, pa si ne upam z kakšnim razmaščevalcem čistit.
Druga stvar, ki me zanima, je, ali je možno na tuš kabini zamenjat pleksi steklo in ali to lahko naredi steklar?
Hvala za odgovore.

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

15.01.2007, 22:03

clock-img

ona

pencil-img

3685

Glede  mikrovalovne-jaz jo čistim z normalnim čistilom,kot npr. kuhinjski pult,..
in ji nič ne manjkauser posted image
Mikrovalovni,mislimuser posted image

clock-img

16.01.2007, 09:33

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Glede tuš kabine pa je najbolje, da se pozanimaš pri steklarju, verjetno bo šlo.

clock-img

16.01.2007, 09:35

clock-img

Anonimen

Jaz mikrovalovko tudi kar z navadnim čistilom očistim, s kakšnim Prilom ali kaj takega. Pa tudi z razmaščevalcem sem jo že. Samo je ne našpricam direktno, ampak dam malo čistila na gobo.

clock-img

16.01.2007, 10:19

clock-img

Anonimen

Jaz pa mikrovalovko čistim z čistilom iz DM-a. Je namenjeno prav mikrovalovkam in hladilnikom. In mi je zelo všeč.

Za kabino pa najboljš da pokličeš direkt kkšno steklarstvo in vprašaš če je možno in koliko bi prišlo.

clock-img

16.01.2007, 11:23

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Jaz čistim mikrovalovno  tko,da dam v posodo z vodo limono narezano na 4 dele.Pol pa prižgem za ene 5 min.Obrišem in je kot novauser posted image .
Tuš kabino pa z kisovim Frosch-om.

clock-img

16.01.2007, 16:36

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Jaz sem pa ravno včeraj v tušu kupila od dr. Beckmann-čistilne robčke za hladilnik in mikrovalovno in je šlo super

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem