writing-img

Čiščenje noska - nujno nasveti

clock-img

20.11.2004, 11:23

clock-img

Tipi

pencil-img

431

... naša princeska se je prehladila :(( in ima kar precej zamašen nosek :((. Bile sva pri zdravniku in zaenkrat je samo grlo malo bledo. Sedaj pa mi lepo prosim svetujte, kako naj ji čimlažje spucam nosek.

lp:sloncek:

clock-img

20.11.2004, 11:24

clock-img

Anonimen

Fiziološka pa aspiratorček:)

clock-img

20.11.2004, 12:05

clock-img

zmaga

pencil-img

56

Ojla !
Kot je rekla Ribica, pa tudi sprej Aquamaris je super.
Čimbolj čist nosek želim !!!!!!!!!:)

clock-img

20.11.2004, 12:45

clock-img

janjja

pencil-img

1078

...svetujem fiziološko raztopino od Nivee.
Moji Alji je pomagala, kupi se v vseh otroških trgovinah. Fora te raztopine je da vlaži nosno sluznico in tako pomaga odprti nosek.

Od Nivee je v taki modri škatlici, pravzaprav je v njej 18 ampul po 5ml, tako da boš jih lahko imela še za dolgo, stane pa okoli 1000 sit.;)
Upam da sem pomagala, pa čimprej odprite nosek.:rozica:

clock-img

20.11.2004, 15:14

clock-img

kimi

pencil-img

3836

ja se strinjam z ribico

clock-img

20.11.2004, 19:49

clock-img

Blanka77

pencil-img

341

Kako pa uspete vaših malčkom to spravt v nos. Moja se dere, če se ji noska samo dotaknem, če pa vid tisto šprico ali pa palčko, pa čist divja rata.

clock-img

20.11.2004, 19:51

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Jaz našemu sončku ta velike muce kar s palčko za ušesa spucam, čeprav pravijo da naj jih ne bi s palčkami. Ampak samo tako nam rata da je nosek čist. Potem pa še tri kapljice fiziološke v vsako nosnico, pa je v redu.

LP; bejba

clock-img

21.11.2004, 21:35

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Svojga mleka ji nakapaj, večkrat na dan v nos pa bo.

clock-img

21.11.2004, 22:23

clock-img

Tonči

pencil-img

18

Tudi men se kar srce trga ko ji tisto pumpico poraivam v nosek a je potem veliko boljše. Pa fiziološko in gre počasi na bolje. Naša mala je imela kar dober teden težave. Kolegica me je posvarila da naj vztrajam pri pumpici toliko časa dokler res ne bo boljše, ker gre v nasprotnem primeru naprej na ušeska.
Čim prej se pozdravita.

clock-img

21.11.2004, 22:34

clock-img

Tipi

pencil-img

431

Vam povem, da ti aspiratorčki ali karkoli so že so živa groza. :hudicek::hudicek: Imamo ga od chicco-ta, ampak to nič ne vleče ven, mala pa se :(( kot 'utrgana'. Tako, da sem poskusila s svojim mlekom ter s fiziološko in je veliko, veliko bolje. Očistila pa sem ji kar z bebi palčkami. Ne vem zakaj ne pogruntajo, kaj bolj praktičnega in funcionalnega za čiščenje noska, kot pa je tisti neumni aspirator.

lp:sloncek:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem