writing-img

Čiščenje ritke

clock-img

04.08.2010, 18:23

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Moj user posted image bo v petek star 3 mesece, sem mu pa do sedaj skoz ritko čistila samo z vodo in krpicami za enkratno uporabo. Pa me zanima, če je sedaj že primerno, da mu jo čistim z vlažilnimi robčki ( ni pa imel do sedaj še nikoli probleme z vneto ritko), ali so vlažilni robčki namenjeni bolj, če kam greš....

clock-img

04.08.2010, 18:26

clock-img

benika

pencil-img

7793

Ja

clock-img

04.08.2010, 18:28

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

oj, divans,....

ja jaz sem moji cistila od prevga dneva z vlazilnimi robcki. in jih ni prenasala. in jih se zdaj ne prenasa....

drekec ocistim z vato, potem obrisem s tetra krpico. velikokrat pa jo kar pod pipo postavim z ritjo naprej in umijem.

kakor vzamem cistilni robcek (probala sem po mojem vse znamke) ima naslednji dan vneto rit.

ne vem no.....daj, ce te ni strah probaj probat tudi z robcki. pa proooosim porocaj z rezultati!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

clock-img

04.08.2010, 18:40

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz m,am vlažilne samo za ven. No ko se pokaka, najprej z vlažilnim obrišem ritko, pol pa s toto krpico čez.

clock-img

04.08.2010, 19:35

clock-img

smokyhawk

pencil-img

228

brišem skos že od začetka z vlažilnimi,no čist na začetku sn z vodo,tam okol od 1 mesca dalje sem začela z vlažilnimi in ni imel problemov....poskusi,če bo imel vneto rito,pol prenehaj in poskusi z drugo zbnamko ali pa malo kasneje....user posted image

clock-img

04.08.2010, 20:26

clock-img

tintin

pencil-img

3293

skoz z robčki, vse ok

clock-img

04.08.2010, 20:54

clock-img

legenda_m

pencil-img

498

doma z vodo, uzun z robčki

clock-img

04.08.2010, 21:20

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Jaz sem obema od prvega dne z robčki - ko sem 2. rodila, smo še v porodnišnici imeli robčke. Ta prva je imela vneto ritko samo po enih robčkih, drugi so vsi bili ok, pri ta drugem se mi pa še ni zgodilo, da katerih ne bi prenašal. Je pa bilo zanimivo, ko sem s ta prvo prišla s porodnišnice, da sem ji umivala z vodo, tako kot v porodnišnici in se sploh spomnila nisem, da imam robčke, pa pride patronažna in se čudi, če nimam nič robčkov - šele takrat sem se spomnila, da jih imam. In mi je rekla, da nič komplicirat, da pač probaš in če je slučajno kaka reakcija jih pač ne uporabljaš, če ne pa jih seveda brez skrbi uporabljaš.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

clock-img

04.08.2010, 22:34

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Pri vseh petih takoj ,ko sem prišla iz porodnišnice domov..nikoli problemov

clock-img

04.08.2010, 22:57

clock-img

Biba Buba

pencil-img

142

Z robcki blato, potem pa z vodo, ga posadim na bideuser posted image
Robcke samo za ven! Tako delava ze od rojstva.

clock-img

04.08.2010, 23:07

clock-img

smokyhawk

pencil-img

228

IZVIRNO SPOROČILO: Isabellabina

Pri vseh petih takoj ,ko sem prišla iz porodnišnice domov..nikoli problemov

5???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uf, čestitke,si pa pridna,jaz tudi skos pravim da bi neki tacga jih mela,bomo videli koliko jih nama bo namenjeno..za en mini fuzbal si jih želim met...user posted image user posted image user posted image user posted image no pa sn mal šla OFF TOPIC-se opravičujemuser posted image

clock-img

05.08.2010, 07:32

clock-img

KulGirl

pencil-img

204

Dobra stara voda!

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

05.08.2010, 07:42

clock-img

mala2001

pencil-img

301

Od začetka z vlažilnimi robčki. So jih v Brežiški P takrat tud uporabljali, a jih sedaj niso?

clock-img

05.08.2010, 08:21

clock-img

naja78

pencil-img

2169

ojla.
nikoli z krpicami,vatko,...sploh ne zapravljam denar za to.zapravljam ga za ropčke.user posted image
pa še to ko kam gremo,so v uporabi.doma ga primem za rito,ga dam pod tekočo vodo v lijak in ga obrišem s plenico.
zelo praktično in poceni.user posted image

clock-img

05.08.2010, 08:28

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

Enako

clock-img

05.08.2010, 09:20

clock-img

charlyka

pencil-img

823

2 meseca samo z vodo in krpicami, zdaj z robčki - je imela reakcijo na mylove od hoferja, zdaj imam spet samo pampers sensitive - so fini user posted image

clock-img

05.08.2010, 22:45

clock-img

Urska09

pencil-img

1067

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: legenda_m

Enako

Enako.

clock-img

06.08.2010, 13:55

clock-img

katuska

pencil-img

34

Skoz z robčki od dm-a sensitive, pa nikol nobenih problemov.Odvisno kako občutljivo kožo ima; poskusi pa boš tako kmalu videla,če mu ne bojo odgovarjali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem