cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čiščenje usnjene jakne

clock-img

06.05.2009, 08:34

clock-img

Bauka

pencil-img

112

Kako naj očistim usnjeno belo jakno, ki je že malo umazana za vratom in na koncu rokavov?

Hvala za nasvete,
Bauka

clock-img

06.05.2009, 08:42

clock-img

alička

pencil-img

2082

Tudi mene zanima, moja jakna je svetlo rjava (semiš).
V čistilnico je ne nesem, ker so mi vedno uničili vse usnjene stvari, razen če katera iz izkušenj lahko priporoči čistilnico, ki obvlada čiščenje semiša (Ljubljana ali Kranj).
Hvala!

clock-img

06.05.2009, 10:47

clock-img

tascha

pencil-img

482

Za semiš sodelavka pravi, da so ji v čistilnici svetovali najtanjši "šmirgl" papir. Če pa je že probala, pa ne vem, ker je zdaj nisem nič vidla.

clock-img

06.05.2009, 11:12

clock-img

matkica

pencil-img

293

usnje probaj očistiti s kremo za roke

clock-img

06.05.2009, 11:24

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Hojla. Lahko ti povem, da je moj mož prejšnjo soboto usnjeno sedežno garnituro (svinjska napa, modre barve) spoliral in sčistil z Prontom proti prahu (rjav), in se sedežna sveti kot nova in je super, tako, da ti lahko priporočam le to, preizkusi najprej na skritem delu jakne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem