cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čiščenje usnjene sedežne garniture

clock-img

26.05.2010, 13:50

clock-img

AnjaSamm

pencil-img

21

Pozdravljene!

Vem, da se je na to temo že nekaj pisalo.
Pa vseeno bi vas prosila, če mi lahko napišete
kako se lotevate te zadeve in katera čistila
uporabljate? user posted image   
Vsak nasvet bi mi prav prišel.
Hvala.

clock-img

26.05.2010, 15:05

clock-img

kr*ena

pencil-img

18

jz jo kar zbrišem z otroškimi robčki za rit. se fino spuca user posted image

clock-img

26.05.2010, 16:41

clock-img

enea

pencil-img

2440

Z bananinim olupkom, user posted image user posted image user posted image user posted image

ne se smejat, ampak sem res enkrat nekje poslušala, da se s tem olupkom da lepo spucat in naredi kot nek premaz čez da se usnje ne trže, oz lupi,...user posted image no jaz nisem nikoli tega probala, imam pa eno mleko za pohištvo, ki ga lahko uporabim tudi za kakšne usnjene izdelke,.... imam prijatelja, ki se je z usnjem ukvarjal in je pri meni naročal tole mleko, ...user posted image

clock-img

26.05.2010, 18:11

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

pucam s čistilnimi robčki za rit, če je kak flek na hitro za obrisat. Ko pa je generalka pa samo voda in čistilna radirka ter suha krpa, da obrišem. Ni hitrejšega načina, kot s čistilno radirko. Čistil ne uporablja. Imamo belo sedežnoin dol gre vse od kulija, do sadja, flomastrov....

clock-img

26.05.2010, 18:58

clock-img

luan

pencil-img

716

Po tavelikem z robči za ritko brisat.Potem pa uporabljam Tom-set za vzdrževanje usnja ene trikrat na leto.

clock-img

27.05.2010, 07:36

clock-img

majita

pencil-img

30

Moj brat, bivši zagrizen motorist, je opremo vedno "glancal" z vato in solea kremo (najbrž je tudi obična modra nivea ok). Sem potem večkrat probala na usnjenih stolih, pa se prav fino obnese. Lepo se očisti, sveti se pa usnje pride tako mehko na otip.

11/02/07 se nama je pridružila Ana

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem