writing-img

Čiščenje vozička

clock-img

06.08.2008, 15:46

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Imam eno vprašanje. Od prijteljice sem dobila otroški voziček, pa bi bilo potrebno oprati prevleke. Sedaj pa se pojavi problem. V eni od prevlek je noter zašita nekakšna plošča, verjetno iverica ali kaj podobnega. Jaz pa bi to rada oprala v pralnem stroju, je katera že kdaj prala kaj podobnega?

Na roko verjetno ne bom mogla oprati, bi pa ta voziček porabla pri tašči da ne bo potrebno vedno tega ki bo doma zraven vozit, pa ne bi ga rada uničla ker ima vse od lupinice dalje pa še od Peg-a je?

Kaj mi svetujete oz. je kdaj katera to že oprala v pralnem stroju?

clock-img

06.08.2008, 16:25

clock-img

Anonimen

Mi imamo tudi Peg-Perego-ta. Sem vse že večkrat prala v pralnem stroju, razen "strehice"(to sem stuširala).
Tista plošča pa je pri našem plastikauser posted image  vsaj mislim.

Upam, da sem kaj pomagala.

clock-img

06.08.2008, 18:23

clock-img

Anonimen

Jest kar v stroju perem,s tisto desko vreduser posted image

clock-img

06.08.2008, 20:05

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Tudi mi imamo Peg perego voziček. Kar se sleče, perem v stroju (ima plastične vložke všite...) kar se ni dalo smeti pas paro očistimo - se super čisti.
Srečno in lp

clock-img

06.08.2008, 21:14

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Jaz sem tudi vse prala v stroju,tudi strehico-malo poviješ pa gre not pa
pe fajn se opere.user posted image

clock-img

07.08.2008, 08:42

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Hvala punce saj mogoče je v tem tudi plastika ker nimam pojma kaj bi bilo škoda pa mi ga je narazen rezat ker je full lepo ohranjen samo malo zamazan tako da bomo probali oprati pa bomo videli kaj bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem