writing-img

Čist ste falile temo :-)

clock-img

11.12.2008, 13:43

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Rajš tuki napište use te smešnice v zvezi s šupki, škorji, dedkovimi vožnjami in podobno. Da bo ena tema res za poscat od smeha.

Ajde, trenutno vodi Metin šupak user posted image  - kdo jo bo premagal? Lahko glasujemo. user posted image

clock-img

11.12.2008, 13:45

clock-img

Anonimen

Definitivno moj šupak premaga poroka od PikecRR. Da sem bla jaz tam, bi me oživljali, ziher...

clock-img

11.12.2008, 13:46

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

A to mislš tist, k ji je tip reku, da jo bo oženu, če jo lohk da u davčno olajšavo? user posted image  Al kej drucga? user posted image

clock-img

11.12.2008, 13:46

clock-img

higuys

pencil-img

1160

tanika, kaj lahko obnoviš kako je bilo lani na morju. S šefom .user posted image

clock-img

11.12.2008, 13:51

clock-img

Anonimen

Ma ne, prov poroko mislim. Ko ji je sršen med joške uletel, pa ko so nevem kaj že doma pozabili, pa ko je blo nekej s čevlji v uržah. Saj se že skoraj nič več ne spomnim, ampak vem, da je napisano v takem duhovitem slogu, da sem mela čist mokre hlače.

clock-img

11.12.2008, 13:53

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Sršen med joške? user posted image  To je pa še bolš kt jst, k sm šla dve uri pred svojo poroko brez izpita in z neregistriranim autom u štacuno po čevlje. user posted image  Kristus - a se je sred poroke po joških praskala al kva? user posted image

clock-img

11.12.2008, 13:56

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: higuys

tanika, kaj lahko obnoviš kako je bilo lani na morju. S šefom .user posted image

,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

11.12.2008, 13:57

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Nooo? user posted image

clock-img

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Nič smešnega ni bilo. Za zjokat. Amen.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

clock-img

Anonimen

Ne, ker bojda je samo preletel - zdrknil je po grabenčku user posted image user posted image  in spodaj ven... kje pa je btw Pikec, da bi nam to še enkrat lepo obnovila?

clock-img

11.12.2008, 13:58

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
bojda je samo preletel - zdrknil je po grabenčku user posted image user posted image  in spodaj ven

KJE spodaj? user posted image  Ja kje se je pa potem čohala? user posted image

Tanika - PIŠI. user posted image

clock-img

11.12.2008, 13:58

clock-img

higuys

pencil-img

1160

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Nič smešnega ni bilo. Za zjokat. Amen.

sori.

clock-img

11.12.2008, 14:00

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Meni je bila dobra štorija Jančika in gumijastimi škornji !user posted image

ROŽICA

clock-img

11.12.2008, 14:15

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Stric Google je najdu Jančiko user posted image .

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1843504

clock-img

11.12.2008, 14:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.12.2008, 14:27

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Ajde, Meta, pa mimgrede še povej, kako kej Jamezdin. user posted image

clock-img

11.12.2008, 14:37

clock-img

ada2

pencil-img

7402

http://www.ringaraja.net/forum/m_935808/mpage_1/key_/tm.htm#935808

še moje "kuharske" sposobnostiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

11.12.2008, 14:41

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Al pa jst, k sm si šla umetne plastične nohte oblikovat z električno pilco za nohte. Faaaaak, kolk je smrdel, ej, k mi je use zakurl. user posted image

clock-img

11.12.2008, 14:59

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Joj men je bila huda tista, ko je ena par let vozila avto, pa ni vedela da imajo 6 prestav, njenmu možeku pa čudno, zakaj je tako visoka poraba, kadar ona vozi.... hehe te ne bom nikoli pozabila!

clock-img

11.12.2008, 15:05

clock-img

želva

pencil-img

1452

Ajde imam glih cajt. Moja najbolj brihtna je ta, da sem včasih delala kot študentka v slaščičarni in mi en tip naroči kremšnito in če mu jo lohk pogrejem, k ga grlo boliuser posted image .
In valda, jaz vsa pridna hitro kremšnito v majkrovejv in pol čist začudena, ko je ven prišla ena driskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno več nas je!

clock-img

11.12.2008, 15:17

clock-img

andreja32

pencil-img

543

user posted image user posted image user posted image user posted image ...jezus...lih pijem kavo in berem tole prigodo s škornjiuser posted image user posted image user posted image ....tolk sem se režala, da imam zdej celo rač. mizo od kave...bemti..

clock-img

11.12.2008, 16:57

clock-img

MTFP

pencil-img

689

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image punce sem našla tale vaš oz. Metin šupak, mi je skor u hlače ušlo...user posted image  hehehe, hvala za tako temo, dolgo se nisem že iz srca nasmejala... heheeh

clock-img

11.12.2008, 17:04

clock-img

Anonimen

Evo se ena moja brzinska.

Nosim lece,zunaj vecinoma vedno tudi soncna ocala.No,pa grem en soncen dan s tamalo iz vrtca.Iz zepa vzamem soncna o.,si jih nataknem in veselo masiram proti domu,tamala pred mano.Grem mimo igrisca,me mulci(tipi) ful buljo,sem si mislila,vav,nisem se za pokopatuser posted image ...in tudi naprej me je folk kar ogledoval...jaz pa se kar vsa heppy.Pa se tamala nekaj obrne,me pogleda pa"ja,mami,kaksna pa si"...jaz pa koj"dej mulc..."....pa ona"kaksna imas ocala"....jih le snamem,pogledam...me skoraj kap.So ble samo z eno sipco(cist crne,okrogle),druga se je snela in ostala v zepu.
Sem popravla in jih dala nazaj na nos....ampak,ko sem jaz doma v ogledalu vidla,kako je to izgledaluser posted image user posted image user posted image ...za crknit.Sem pol v sluzbi in domacim demonstrirala...je brat se en kup folku razlagal,kaksna hodi njegova sestra po svetu...zraven pa misli kako je fina-hudauser posted image user posted image .

Aja,nisem opazila,da imam samo eno sipco,ker mi je sonce svetilo direkt v obraz,jaz pa z enimi jeftinimi ocali...sem hodila bolj v mizeuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni