writing-img

Čistilni robčki pampers

clock-img

14.01.2005, 10:31

clock-img

ikica

pencil-img

19

Vedno uporabljam bele čistilne robčke od pampers.Za božička pa smo dobili cel kup zelenih in sem jih seveda začela uporabljat in se mi zdi da je rita rdeča.A je možno da zaradi menjave robčkov?
Se je kateri to zgodilo?:(

clock-img

14.01.2005, 10:40

clock-img

Donja

pencil-img

565

Po moje čisto vedno ni dobro uporabljati teh robčkov. Mi smo jih uporabljali po kakanju in na poti. Na ritki ni bilo nobene spremembe ob zamenjavi. Lahko pa da ima tvoj malček bolj občutljivo kožo in mu ne pašejo.

Če ji zeleni ne pašejo, jih lahko uporabiš za brisanje prahu. So zelo fajn in v ta namen jih jaz še vedno kupujem. Sicer ne pampersovih ampak one cenejše (dm ali sparove).

clock-img

14.01.2005, 10:45

clock-img

ikica

pencil-img

19

Ja saj jih tudi jaz uporabljam le pri kakanju in na poti.
No,tole o brisanju prahu pa je prav dobra ideja!:bravo:!Hvala
LP

clock-img

14.01.2005, 10:57

clock-img

Anonimen

Ja, Donja, to bi bilo pa dobro. Samo, a ni potem vse mastno?

clock-img

14.01.2005, 11:03

clock-img

Donja

pencil-img

565

Ne ni. Prav fino je. Pohištvo ponavadi brišem z njimi in tv, video, dvd.

clock-img

14.01.2005, 11:10

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Tudi mi imamo jumbo paket teh zelenih Pampersovih robčkov in ko sem jih parkrat uporabila, je Luka dobil uneto ritko. No, mogoče bi jo dobil tudi drugače, brez teh robčkov. Sedaj imam za take prilike raje nivejine sensitiv robčke in ritka ni za enkrat še nič slabša. Upam, da tako tudi ostane!!!
Če ne drugega bomo pa tudi mi veselo prah z njimi brisali.:)-

Lp, Boni

clock-img

14.01.2005, 11:10

clock-img

viva

pencil-img

102

Donja, jaz sem tud ugotovila da so ful dobri za prah brisat. Pa še pohištvo se potem mal sveti :)-

clock-img

14.01.2005, 11:30

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Hehe, jat tudi z zelenimi brišem prah po otroški sobi, čistim previjalno itd.:)-

clock-img

14.01.2005, 11:31

clock-img

dory

pencil-img

8852

Od pampersa robcki se pri tamalem niso obnesli..se pa obnesejo za prah po policah in celo po tleh :)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem