writing-img

Čistilo za laminat - sijaj

clock-img

12.04.2009, 10:35

clock-img

malania

pencil-img

613

Pozdravljene,

zanima me katero čistilo uporabljate za laminat. Do sedaj sem uporabljala navadna čistila za tla oz. od Emsal-a za laminat. Bi pa rada da bi se laminat tudi malo bleščal (trenutno izgleda prav izrabljeno). Ali obstaja kakšna zadeva za namazat? Če se je katera spopadala s podobno težavo, bom zelo vesela kakršnegakoli odgovoral.

Hvala.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

12.04.2009, 11:02

clock-img

donat

pencil-img

359

Pozdravljenauser posted image user posted image user posted image

Enkrat sem kupila eno čistilo, ki je bilo podobno mleku, grem jaz to namazati laminat in kaj se mi zgodi po nekaj dnevih???? Začne se luščit, bilo je groznouser posted image user posted image , Zdaj obrišem z mokro krpo ki dodam v vodo navaden pril, nato ko se posuši pa z suho krpo obrišem, stopim na krpo in brišemuser posted image je učinkovito zraven telovadimuser posted image in cenovno je ugodnouser posted image

Pa lep dan

clock-img

12.04.2009, 13:29

clock-img

Isabellabina

pencil-img

1624

Jaz sem tudi že poskusila z enim čistilom ,ki je bil samo za laminat in sem imela enako sranje kot  donat...sem se namučila ,da sem vse stran spravila.Potem pa sem poskusila sosedin recept...2 dcl vinskega kisa v pet litrov vode in se lepo sveti.Poskusi

clock-img

12.04.2009, 16:47

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Potem pa sem poskusila sosedin recept...2 dcl vinskega kisa v pet litrov vode in se lepo sveti.Poskusi

Kaj pa vonj?user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

12.04.2009, 19:00

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Meglio za laminat je kar dober. Lepo se posveti, ne pušča madežev, pa nič ne drsi, ko se posuši.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

12.04.2009, 19:29

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Meni na laminatu vse deluje flekasto.... user posted image  Sem sprobala ogromno zadev. Sedaj uporabljam le vodo (paro) in se še najbolj sveti, pa brez flekov je.
Mislim, da je laminat nasploh problematičen.

clock-img

12.04.2009, 20:49

clock-img

malania

pencil-img

613

Hvala vsem za nasvete! user posted image

Bom poskusila in sporočim!

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem