writing-img

Čistim kuhinjo, kako odstranit

clock-img

04.10.2008, 12:05

clock-img

muška

pencil-img

3223

kako odstanit tisti mastni prah iz lesenih površin (na vrhu elementov) ? Tisti prah in vse ostalo se mi samo vozi in kupčka user posted image  , stran pa hudič prilepljen noče user posted image

clock-img

04.10.2008, 12:13

clock-img

debeluška

pencil-img

132

Jaz očistim z meglio(rumeni).

lp

Rada se pogovarjam....

clock-img

04.10.2008, 12:15

clock-img

Anonimen

Meglio rumeni.

clock-img

04.10.2008, 12:24

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Jaz pa na vrh elementov položim časopisni papir. In ko je čas za očistit, ga samo potegnem dol, vržem v smeti, obrišem na vrhu in položim novega. In nimam nobenega drgnjenja, vidi se ga ne in hitro končaš z generalko.

clock-img

04.10.2008, 13:00

clock-img

facka

pencil-img

789

isto MEglio rumen, potem pa najboljše, da daš gor časopisni papir. Bo drugič bistveno manj umazanije

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

clock-img

04.10.2008, 14:02

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Za vse vrste mastne umazanije je ZAKON oranžni meglio. Preverjeno! Zaenkrat še nisem našla umazanije, ki ji ne bi bil kos. Moj še felge na avtu s tem čisti!  

clock-img

04.10.2008, 14:34

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

IZVIRNO SPOROČILO: debeluška

Jaz očistim z meglio(rumeni).

lp

Tako jeuser posted image user posted image user posted image user posted image pošpricaš in pobrišeš,če je potrebno pa še malo zdrgnešuser posted image

clock-img

04.10.2008, 16:57

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Enako z Ajaxom roza z rumeno pumpico-proti maščobiuser posted image

clock-img

04.10.2008, 20:39

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Jaz pa vse maščobe in kamne čistim za Cilit Bengom. Z različnimi. Eden ta maščobo, eden za kamen

clock-img

05.10.2008, 11:00

clock-img

čaki

pencil-img

1009

Jaz pa na vrh elementov položim časopisni papir. In ko je čas za očistit, ga samo potegnem dol, vržem v smeti, obrišem na vrhu in položim novega. In nimam nobenega drgnjenja, vidi se ga ne in hitro končaš z generalko.

jaz tuduser posted image user posted image

clock-img

05.10.2008, 14:12

clock-img

malania

pencil-img

613

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Na vrhu omaric imamo tudi mi tako naštimano user posted image

ostale poličke, in omarice, ki nastanejo zamaščene pa kar s Trimom (uno v spreju - razmaščevalec). Samo pazi, ker je to kar močno, na štedilniku so s krpo vred odšle tudi oznake (na ročkah za kontrolirat moč ognja). Tako da najbolje če poskušiš na kakšnem nevidnem delu, da vidiš kako deluje. Drugače imamo leseno kuhinjo (od marlesa, staro 20 let), pa te lesene dele vse s tem sčistimo in ni problema.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

06.10.2008, 14:48

clock-img

asso

pencil-img

3700

Jaz pa kr z navadnim amoniakom. Najhitreje in najceneje. Pa še splahnjevat ni potrebno. Tik tak je vse odstranjeno.

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem