writing-img

Članek - Zakon

clock-img

04.02.2005, 13:08

clock-img

Sara3

pencil-img

545

Zakon proti zdravju
Sydney | 4.2.2005 | STA

Načelo, da je zakon dober za zdravje in da imajo neporočene ženske manj možnosti, da doživijo visoko starost, ne drži.
Avstralski znanstveniki z univerze Queensland v Brisbaneu so na vzorcu 2300 Avstralk, starejših od 60 let, odkrili, da so razvezane, vdove in neporočene ženske, bolj zdrave od poročenih. "Morda so poročene ženske izčrpane od skrbi za svoje soproge," je dejala znanstvenica Belinda Hewitt. To ravno ni laskav komentar, vendar je v tem najbrž tudi nekaj resnice.

Raziskavo so izvedli v pravem času zaradi naraščajočega števila ločenih žensk, ki jih je zdaj več kot vdov. Hewittova je poudarila, da študija vzbuja dvom v tradicionalno prepričanje, da je zakon najboljša rešitev za dolgo in srečno življenje. Starejše samske ženske imajo aktivnejše življenje in so bolj vključene v skupnost kot ostali ljudje. "Niso skupina krhkih in osamljenih ljudi, ki so vsem v breme," je dejala avstralska znanstvenica.

:)-:)-:)-:)-

clock-img

04.02.2005, 13:10

clock-img

dory

pencil-img

8852

Ce zenska ni porocena,to se zmer ne pomen,da je samska:zmeden:

Sicer pa glede na clanek...ja bi rekla,da zivijo dalj,ker jim noben ne skace po glavi..

Ceprav je na stara leta fajn met druzbo,zato komi cakam,da mi se nekdo,poleg tamalga zacne skakat po glavi:)-

clock-img

04.02.2005, 13:39

clock-img

Anonimen

Ja, čisto logičen članek. Tudi brez raziskav bi jaz lahko takoj tako rekla, ha, ha.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem