cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Članki o vzgoji na RR

clock-img

25.10.2008, 20:52

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Dva sem prebrala, naključno izbrana.
Zdaj pa ne vem ali sem samo jaz tako trdobučna, da ne razumem poante ali kaj?!?
Recimo:
http://www.ringaraja.net/cirkus-pri-mizi_1088.html
in
http://www.ringaraja.net/_1156.html

Najprej izpostavijo problem in jaz grem brat v upanju na kakšen pameten (konkreten) nasvet. Konkretnega nasveta ni. Le povejo, da so metode, ki se jih v večini poslužujemo napačne in da otrok ni odgovoren za svoje 'muhe'. V grobem okrivijo starše. Konkretnega nasveta ni oz. vsaj jaz ga ne vidim. Pa tudi zelo zafilozofirajouser posted image , da vsega skoraj ne razumem.user posted image

Če se da komu prebrat in kaj pokomentirat.user posted image

clock-img

26.10.2008, 09:08

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Saj v 1. primeru je napisana "rešitev", ki je po mojem nnenju milo rečeno bebasta:

„Odmor“ je tu pa tam lahko dobra rešitev – toda privoščite si ga skupaj! Ko prepir zaide v slepo ulico boja za premoč, se lahko skupaj z otrokom umaknete v drugo sobo, se usedete in skupaj razmislite. Kadar se odraslim za kratek čas posreči obdržati jezik za zobmi, otroci nemalokrat sami od sebe predlagajo konstruktivno rešitev.

Za konec še uporabno zlato pravilo: kadar razmišljate o tem, ali bi na otroku uporabili to ali ono »metodo«, pomislite, ali bi kaj podobnega naredili tudi partnerju. Če ne, potem se najbrž tudi pri otroku ne bo obneslo.

O jezus, tole kar sem piudarila, a je treba komentirat ...user posted image  Po mojem ne, no. Vsaj upam.

Velika rit je velika stvar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem