writing-img

Čok. sladoled na majicah

clock-img

31.07.2008, 22:06

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

S čim ga spravite dol. Seveda po novem vsaj tamala dobi le vanilijo. Sam ostalo je nekaj fajnih madežev na majčkah.

Vanish ne učinkuje!user posted image

clock-img

31.07.2008, 22:12

clock-img

Noel

pencil-img

344

Ti žal ne znam pomagat, tudi jaz imam tak problem.

clock-img

31.07.2008, 22:22

clock-img

max23

pencil-img

91

Meni učinkuje Omino bianco plus 100, namak pa res ene 2 dni in predno dam prat malo podrgnem. In to je to. Od vsega sprobanega je to v  98%  učinkovalo.

clock-img

31.07.2008, 22:28

clock-img

darja72

pencil-img

614

V bolje založenih drogerijah in verjetno tudi pri najboljšemu sosedu se dobijo taka mala čistila od Dr. Becham-a in vem, da imajo tudi za čokoladne fleke. Lahko pa probaš tudi z Omino biancom za fleke. Meni se dobro obnese. 

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

31.07.2008, 22:40

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Meni gredo pa vse vrste sladoleda in tudi sama čokolada s pranjem dol brez kakršnegakoli odstranjevalca madežev.user posted image  
Paradižnik pa z ničemer, niti pri 90°.user posted image

clock-img

01.08.2008, 10:28

clock-img

lexl

pencil-img

175

Jest pa namočim majčko v venish in pustim namočeno 24 ur in gre vse ven.

clock-img

01.08.2008, 12:25

clock-img

noe

pencil-img

982

Jaz pa tiste madeže , ki ne gredo z Megliem ven, dam kuhat v lonec na štedilnik skupaj s pralnim praškom.Tekoči ne velja, mora biti navaden. Do  sedaj še je šlo čisto vse vn.user posted image

clock-img

01.08.2008, 12:53

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Jst sm lih zadnjič zapacala novo belo majčko s čikoladnim sladoledom, pa sem jo naslednji dan dala v stroj na 30 in je šlo vse dol, brez nobenega odstranjevalca madežev user posted image

clock-img

01.08.2008, 12:56

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

jaz sem ravno zdaj spravila ves sladoled dol.. z vanish (tisti v listrski plastenki ko je ena polovica roza, druga bela) in semle namočila dele ki so bili popackani in čez pet minut dala na normalno pranje ... je šlo vse lepo ven

clock-img

01.08.2008, 12:57

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Pomaga tudi, da madež čez noč fino napacaš in namočiš z nerazredčenim Prilom.

clock-img

01.08.2008, 13:01

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

pa kako vam gre kr vn!?user posted image  jaz mam eno jopco ze kaksnih 5 let umazano od cokolade... pa ne gre ven... zadnjic mi je tasca kr z navadnim cetom za posodo naflakala in mal podrgnila... pa je slo kr precej ven, ampak se je flek ze tok 'usedu' v jopco, da ga bo res tezko vn spravt... ja pa veliiiik boljs kukr je blo...

par dni nazaj sem si pa spet eno majcko - in to ciiist novo poflekala spet s cokolado... in spet ne gre ven... user posted image  vanish - no go! sem namakala, drgnila... s cetom oprala in nic... user posted image  zdej sem se eno crko zjebala k sm tok drgnila!!user posted image

clock-img

01.08.2008, 13:11

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Po moje je to odvisno tudi od pralnega praška. Eni ne rabijo ničesar gor dajat, drugi pa zlijejo celega vraga gor, pa je še vedno flek.

Ne vem, meni se zdi, da je največji krivec še vedno prašek. user posted image

clock-img

01.08.2008, 13:15

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ne vem, meni se zdi, da je največji krivec še vedno prašek.

al je pa odvisno od madeza user posted image  no, men npr je sel sladoled tud normalno ven... mene cokolada ne gre!user posted image

clock-img

01.08.2008, 13:26

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Meni gre večina madežev dol z megliem. Redko, da kaj ostane. Mogoče je res fora v prašku, da je dovolj agresiven. user posted image
Če kaj ni šlo, sem pa namazala z omino bianco.

clock-img

02.08.2008, 17:10

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Nabavila Omino bianco pa še ariel. Postopek poteka, javim rezultat. A ja beli prti- me zanima če bodo kot iz reklame?!

clock-img

02.08.2008, 21:35

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Nabavila Omino bianco pa še ariel. Postopek poteka, javim rezultat. A ja beli prti- me zanima če bodo kot iz reklame?!

Svetli se bodo! user posted image

Javi rezultat!

clock-img

02.08.2008, 21:39

clock-img

Anonimen

Men je iz majice čokolado(nesreča pri hranjenju z croisantiuser posted image ) spravil samo rumeni meglio. Pošpricala in vrgla v stroj. Vsi vanishi, oxiji in podobno drago sranje ni pomagalo nič, je bil ko se je posušila še vedno madež.

clock-img

02.08.2008, 22:44

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Operacija je uspela- madeži mrtviuser posted image

Nisem mogla verjet, da imam spet po dolgem cajtu- belo res belo. Majke mi, zdej pa ne vem a od praška al od Omino,... Ok, ponosna na rezultat.

Čaka še izziv spravit VOŠČENKO iz cot. Nč do zdej predlogov ni palilo!

Inovatorke na plan!

clock-img

02.08.2008, 23:56

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Prebarvaš majico v barvo voščenke, pa je. user posted image

clock-img

05.08.2008, 11:36

clock-img

Anonimen

A si že probala z odstranjevalcem madežev  Dexal, ki ga kupiš v Eurospinu? Meni gre s tem vse dol, medtem ko je z Vanishem šlo bolj slabo. Pa še poceni je tale.

< Sporočilo je popravil halozr -- 5.8.2008 11:37:09 >

clock-img

05.08.2008, 11:39

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Drugače moraš vedno TAKOj, na licu mesta, z radensko in robčkom zdrgnit, gre vse dol. Edino problem je, ker nimam vedno radenske pri sebi, vem. Ampak to, da gre pa dol, je pa čisto res. Preverjeno.

Drugače pa rumeni Meglio, s tem gre dol, če se ne motim.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

05.08.2008, 11:40

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Meggi

Ja ani šla s pranjem? Moraš kupit vodotopne voščenke. Drugače pa isto svetujem - rumeni Meglio.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

05.08.2008, 13:48

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Od zdej naprej mam zmeraj vlažne robčke od Mullerja kadar gremo na sladoled in takoj podrgnem in gre vse ven...Tut čokoladni sladoled, ki si ga naša dva vedno izbereta. Mam še vseeno nekaj majčk zapranih s čokoladmnimi fleki, še prdno sem robčke uporabljala....Upam da bom s čim spravla ven.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem