cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čokolada

clock-img

25.06.2007, 17:53

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

A vas popade kdaj neustavljiva želja po čokoladi? Uh, potem pa imam slabo vest user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

25.06.2007, 17:57

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Zakaj bi pa mela slabo vest? Pojej, kar ti paše, mogoče ti pa manjka kakšna sestavina, ki je v njej. Črna čokolada zna bit še kako koristna

(A se ni fajn tolažit?)
user posted image user posted image

clock-img

25.06.2007, 17:59

clock-img

karamela

pencil-img

645

Joj, kolikokrat. Upret se ji ne morem. sem si pa zdaj parkrat kupla 70%, torej da je bolj zdrava.. kao...

clock-img

25.06.2007, 18:13

clock-img

Anonimen

UUUU, jaz sem zadnji mesec pred porodom vsak dan pojedla eno mlečno Milko (o kg ne biuser posted image ) iz same nervoze. A veš kako je pasalouser posted image . MMMMMM

clock-img

25.06.2007, 18:16

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Seveda imam slabo vest, ko pa se potem ta čokolada na tehtnici pozna user posted image  
Sicer pa sem mislila, da je "boljša" (če že mora biti) tista z manj kakava, je v tisti več mleka, pa sem mislila, da je bolj zdrava user posted image  Sami izgovori so me, ne user posted image

clock-img

25.06.2007, 18:19

clock-img

polonca78

pencil-img

584

Zanimivo, jst pa nisem fanica sladkega oz. v tem primeru čokolade, medtem ko dvojčni cheeseburger z domačim krompirjem, čips, pistacije, zašink, ogrska, ... tuki se moram pa jst zadrževati, da vsega ne pojem. user posted image user posted image user posted image

Sej, če vam znese jest 70% čokolado ( user posted image ), naj bi bila kar koristna, na žalost pa tudi zapira.

clock-img

25.06.2007, 18:20

clock-img

Anonimen

Uh... Stalno mislim na čokolado, stalno jo sanjam, jem jo pa le nekajkrat na mesec user posted image  

clock-img

25.06.2007, 18:25

clock-img

mamuška

pencil-img

758

user posted image user posted image user posted image K sreči še vedno n anič sladkega niti pomilsiti ne smem. Sem tudi bolj v mesno smer ubrisana, čevapi, pa zrezki, pa pršut, pa kakšen čips tudi, pa veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiike sklede solate, medtem ko sladko - fuj in fej! 2 x do zdaj se mi je zljubilo sladkega, 1 x sem jedla sladoled, 2. pa kremno rezino, obakrat sem bruhala ko vidra.  K sreči pa zato, ker mam kil že itak v izobilju preveč!

clock-img

25.06.2007, 18:27

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

...dvojčni cheeseburger...

Saj jaz tudi na mc'chickena ne smem niti slučajno pomisliti, vsak dan bi ga lahko jedla. Potem pa se takooo zadržujem.

clock-img

25.06.2007, 19:14

clock-img

polonca78

pencil-img

584

mala pikica, čokolada in burgerji? uf, to pa je problem .user posted image user posted image user posted image nič ti ne zavidam user posted image

clock-img

25.06.2007, 19:31

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

nosečnost je ednini razlog, na katerega se lahko izgovarjamo ko pojemo prevečuser posted image  zato izkoristi priložnost, dokler si noseča, zaj te ne bojo čudno gledali, če se boš basalauser posted image ...js pa pojem celo vlko milko s piškoti ko mi cukr padeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

25.06.2007, 22:39

clock-img

Zasanjana

pencil-img

1078

Joj babe... jaz bi hamburgeeer! user posted image

clock-img

25.06.2007, 22:47

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Polonca, saj se zelo nazaj držim pri teh željah. Koliko mi pač uspeva user posted image

clock-img

25.06.2007, 23:09

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Seveda user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

26.06.2007, 07:28

clock-img

koala

pencil-img

5539

Mene pa na mojo veliiiiiko začudenje čokolada in podobno popolnoma hladno pušča. Pa si pred nosečnostjo nisem znala predstavljati dneva brez čokolade oz. česa sladkega.

O pizzi, pa raje nebi, bi jo lahko vsak dan jedla......

< Sporočilo je popravil koala -- 26.6.2007 7:29:01 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

26.06.2007, 11:15

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

A vas popade kdaj neustavljiva želja po čokoladi? Uh, potem pa imam slabo vest

V prvi nosečnosti sem morala pojesti na dan vsaj eno malo čokolado. Zredila sem se pa v celi nosečnosti samo 9 kg. Tko da, če si telo zaželi VZAMI. Otrok pa sedaj ni nič mahnjen na čokolado in sladkarijeuser posted image

clock-img

26.06.2007, 12:57

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Jaz sem pred nosecnostjo obvezno na dan mogla pojest cokolado in na sploh je vsaka sladka stvar morala biti (vsaj delno) cokoldana.user posted image

Od kar pa sem user posted image  mi ful smrdi, blekkkkkk. Sedaj sem 15t, ne vem ce se mi bo volja povrnila... user posted image

clock-img

26.06.2007, 13:30

clock-img

pot

pencil-img

1487

Mmmm, čokolada! user posted image
Kakšna slaba vest! Sicer se pa sladkor in želja po sladkem da nadoknaditi tudi s sadjem. Tudi sadje ima veliko sladkorja in lahko deluje redilno, če ga preveč poješ - menda.
Ti raje zmerno (!) uživaj. user posted image

clock-img

26.06.2007, 13:45

clock-img

Anonimen

Vsak dan vsaj 3 rebre in eni 3 različne vrste.user posted image

clock-img

26.06.2007, 13:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.06.2007, 15:01

clock-img

ronja

pencil-img

15289

V tej user posted image sem imela obdobje, ko sem vsak ljubi dan zmazala celo čokolado, včasih 100 g, včasih pa kar 300 gramsko... Prej nisem nikoli pojedla kaj več kot eno vrstico, vedno sem imela rada čok. sladkarije, sama čokolada pa mi je bila pregosta oz. premočna. No, v user posted image pa sem nekaj časa kar žrla čokolado... Zdaj se je umirilo, pojem še vrstico ali dve sem pa tja, ne pa več cele čokolade naenkrat in ne, da bi po dveh šla še tretjo odpretuser posted image .

Slabe vesti zato nisem nikoli mela, ker se pač nisem preveč zredila, če bi se, bi verjetno začela malo pazit... Zdaj pa sem tako že čisto na koncu in po pravici povedano, bi jedla samo sadje, če bi mi ostali to pustiliuser posted image .

clock-img

27.06.2007, 12:51

clock-img

piškamiška

pencil-img

215

Tudi jaz opažam, da mi čokolada ne diši tako zelo, kot pred user posted image . Prej sem lahko pojedla olala veliko čokolade (kakršne koli) ali pa napolitank ali pa piškotov...vglavnem sladkih stvari. Sedaj pa mi sploh ne paše več. Tako, da imamo doma napolitanke stare natančno 11 tednov user posted image . Kar seveda prej ne bi bilo mogoče, ker bi že v 1 tednu pošle. user posted image
Sej, mogoče se pa želja po čokoladi vrne....smao upam, da raje pozneje kot prej...da ne bo problemov z kg. user posted image

lep pozdravček vsem user posted image  

piškamiška user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem