Meni se zdi to preveč. In Gina, ne, čokolešnik zagotovo ni enako ostalim kosmičem in npr. kruhu in siru. Saj si sama prepisala, kakšne sestavine so v njem. Še bolj pomembno od sestavin pa je zame to, da je otroka dobro navaditi na raznoliko prehrano ne pa da štepa eno in isto vsak dan in to celo za tako pomemben obrok kot je zajtrk.
Meni je prav smešno, kako starši pišejo, da otrok noče drugega kot čokolešnik. Saj ne rečem, zagotovo se najde kakšna izbirčna Mica, ki noče drugega kot sladek čokolešnik, ampak zakaj mu ga je pa sploh treba že pred prvim letom ponuditi? Je toliko drugih variant za dober in predvsem kvalitetnejši zajtrk in večerjo, da čokolešnik in razni Linoti pri meni sploh niso bili opcija, da mu jih ponudim. Pa je Nik velik lakotnik, zelo rad je, ampak raje vidim, da mi poje šalčko npr. ovsenih ali ajdovih kosmičev ali pa npr. kruh s sirom kot pa 2x na dan čokolešnik. Itak bodo vsi zrastli, tudi tisti, ki 2x na dan jejo čokolešnik, ampak dokler lahko malo pazim na kvaliteto hrane, ki jo dobi, bom to še naprej počela. Pa se ne gre za to, da bi bila obsedena s kilami pri svojem otroku, ampak zgolj za to, da bi mu rada privzgojila zdrav način prehranjevanja. Če mi uspe, bom vesela, če mi pa ne bo, bom pa vsaj vedela, da sem poskušala.