writing-img

Čokolino pred osmim mesecem

clock-img

06.06.2006, 20:39

clock-img

Anonimen

A ga je katera že dala pred osmim mesecem? Svoje čase je na njem pisalo od dopolnjenega 6 meseca. Od kdaj in zakaj zdaj ta novost?

clock-img

06.06.2006, 20:42

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Jaz sem pa vedno mislila, da je že od nekdaj Čokolino po 8. mesecu. Ima pa Milupa v Mullerju od 6. meseca čokoladne kosmiče.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

06.06.2006, 22:37

clock-img

tulip

pencil-img

917

Zaradi čokolade, ki je potencialno alergena... Ne vem, mi ga še nismo jedli, ga pa dajo nekateri tudi prej. user posted image

clock-img

06.06.2006, 23:02

clock-img

benika

pencil-img

7793

Jaz ga ne priporočam. Benjaminu sem ga enkrat pripravila v 7- mesecu, pa je božčka tako napenjalo, da je skoraj počil od jokauser posted image . Naslednjič ga je dobil po dopolnjenem 8. mesecu, pa še to ga ima v večernem obroku mleka.

clock-img

06.06.2006, 23:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

06.06.2006, 23:57

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

tudi moj user posted image  7 mesecnik ze veselo je milupine cokoladne kosmice z lesniki, ki so tudi od 8 m dalje... nobene reakcije... kot pri vsaki stvari je vse odvisno od otroka... sicer pa se dobijo izdelki, ki vsebujejo cokolado za malcke mlajse od 8 mesecev...

Mami, pika moja!

clock-img

07.06.2006, 08:28

clock-img

Mala Vita

pencil-img

209

Jaz sem hčerkici dala čokolino nekaj dni pred 8. mesecem. Nobenih teževuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem