writing-img

Črn suknjič- casual

clock-img

01.09.2007, 13:58

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Drage moje dame, zveste nakupovalke in svetovalkeuser posted image user posted image , rabim nasvet.

Kje naj dobim črn suknjič iz žameta ali pliša, tak simpl, ki paše tudi na kavbojke. Ne rabim takega fensi, kaj preprostega, za vsak dan zdaj jeseni.

No, no, bo kaj z idejamiuser posted image ?

Poleg tega pa še nekaj sproti povejte:

Kaj bi oblekle k sivim hlačam s črno karo, za prvi šolski dan, da bo lepo?
Mogoče belo srajco in črno kravato? Pa črne čevlje zraven?

Aha, hlače so take, samo jakne nisem kupila, nisem tip za kostimeuser posted image .
http://www.adessa-online.com/cgi/fashion.cgi?gallery=damen&pic=dob_02.jpg

clock-img

01.09.2007, 14:42

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Jaz sem lani lepo žametno jakno našla v H & M, pa še draga ni bila. Lahko jih nosiš tako na hlače, ki jih omenjaš, pa tudi na kavbojke.
K hlačam, ki so na fotki, pa lahko nosiš tako jakne kot puloverčke, majičke, lepše bluze, jopice, pulije - milijon možnosti!!! In veliko barv: siva, črna, bela, roza, viola, bordo ...

clock-img

01.09.2007, 17:03

clock-img

Anonimen

Suknjič - H&M, Zara

Jaz ga imam iz H&Ma, sestra2 tudi, sestra1 pa iz Zare user posted image

clock-img

02.09.2007, 19:33

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

suknjič - h&m ali pa outlet trgovine (Kranj, Rudnik,..)
_________

Kakšna je pa kaj kvaliteta oblačil v Addessi?

clock-img

02.09.2007, 20:42

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Kar imam Adessinega je kul, vredno nakupa, srednji cenovni razred (raje nizji ), pa kar fajn izbira. Malo drazje so srajcke, a so res super kvalitetne, tunike tudi.

Hlace so pa res konkretno narejene, s podlogo, zasite kot je treba, pa le 30 eurov so bileuser posted image user posted image .

Jutri grem v lov za suknjicemuser posted image , pa zraven hlac si bom kupila kako malo bolj posebno belo srajcouser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem