cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Črne hlače

clock-img

24.10.2008, 09:09

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Šivilja mi je naredila  5 parov hlač za ta malo (rdeče, roza, vijolične, temno rdeče) naredila pa je tudi črne ker ji je od blaga za moje ostalo. Jz kar ne morem naši pupi oblečt črnih hlač, a sem čudna a ne? A ve oblečete pupam tudi črne hlače, jih sploh imajo, aja stara je 22mesecevuser posted image user posted image

clock-img

24.10.2008, 09:13

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

Zakaj pa ne? Zraven ji daš kakšno svetlo tuniko, svetlejše čevlje, kakšen odbit plašček, meni to zelo lepo izgleda. Pa ne razumem ljudi, ki so tako proti črni barvi. Prav frajersko bo izgledala v kombinaciji z belo, roza, vijolično...

clock-img

24.10.2008, 09:15

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

ne sej nisem proti črni jaz jo obožujem samo nisem še vidla tok malih pupik v črnih hlačahuser posted image sej vrjetno jo bom en dan dala v vrtec v njih vsaj umazanih flekov ne bo videtuser posted image

clock-img

24.10.2008, 09:15

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

naša pa ima črne "elegantne" hlače, črne športne hlače, črne legice ~ zraven pa nosi rdečo, belo, roza, mint zeleno, sivo user posted image

clock-img

24.10.2008, 09:20

clock-img

Pikapolonica_

pencil-img

1395

No glede flekov te lahko razočaram. Ker naš je pravi profesionalec glede flekov in ravno na črnih hlačam, kavbojkah in trenerkah se fenomenalno vidijo. Ssploh tisti od jogurta ali skute so prav nezgravžni za videtuser posted image

clock-img

24.10.2008, 09:52

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Naša ima črne športne hlače in pa črno palerino z Hello Kitty.

clock-img

24.10.2008, 13:17

clock-img

asso

pencil-img

3700

Naši pa prav full pašejo črne hlače. Sicer jaz sem jih dobila (sama ne bi kupila) in so ful dobre. Čeprav mala jih ni hotela obleči in jih obleče le z muko... Ona bi vse belouser posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

24.10.2008, 15:41

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ravno zadnjič sem gledala v MC ene črne hlače, ful lepe in sem jih misla že vzet, ker črnih pa res nima še nobenih. Pa sem se zadnji trenutek odločila za vijolične. user posted image  Ne vem, zakaj. Mogoče mi je lepša barva. Drugače pa nimam nič proti črni, saj daš zraven kaj živahnega.

clock-img

24.10.2008, 15:52

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

meni se zdi pa črna čist fajn za otročke, če ne drugače, me je tale slikca prepričala user posted image

user posted image ]

clock-img

25.10.2008, 14:19

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

No danes je prvič v črnih hlačah in živordeči majčki, kot hudiček jeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem