cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Črno-belo, rdeče-črno, rdeče-belo

clock-img

14.10.2007, 08:58

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Kako hudiča naj te kombinacije vsako posebej operem da se ne bodo razbarvale??
Imam maijo ki je bela z rdečimi rokavi in črno majico z belimi rokavi in rdečo majico z črnimi rokavi. Ne mislim vse skupaj oprat ampak vsako posebej ampak kako da se barve med sabo ne bi razprale. A naj na roke al kako??

clock-img

14.10.2007, 09:06

clock-img

Anonimen

Ko daš prat, dej v boben lovilec barv. Dobiš ga v DMu.

clock-img

14.10.2007, 09:12

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Pa to resnično pomaga? Ker če ja pol ga takoj kupim. Kervse majice so potem zaprane. No dveh še nisem uspela zaprat ampak se bojim da se bodo prej kot slej in bela bo roza ali pa sivauser posted image

clock-img

14.10.2007, 09:18

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

100% drži! Preverjeno! Dobiš ga skoraj v vsakem malo večjem marketu. Obstaja pa za belo ali za pisano perilo.

ROŽICA

clock-img

14.10.2007, 09:20

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Kako pa izgleda,lahko dobim kako slikco, link?
Thxuser posted image

clock-img

14.10.2007, 09:24

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

A je ta dovolj dober?

Grey lovilec barve
sreda, 25.7.2007

user posted image

user posted image

Grey Intenso, ekstra močen lovilec barve,

clock-img

14.10.2007, 09:33

clock-img

Suza

pencil-img

143

Pri teh barvnih kombinacijah, moram povedati da si podjetja s priznanimi blagovnimi znamkami skoraj ne upajo privoščit da bi temnejša barvala. Pazijo, da so barve dobro fiksirane, je pa res da se tudi včasih kaj zalomi, vendar prej ne kot ja. Pri kakih **** proizvajalcih pa tega ne morem trditi.

Jaz takšne cunje perem vedno pri 30, pa se še mi nikoli ni nič zgodilo. Lahko pa res probaš z lovilcem in boš že pri prvem pranju vedela če kaj barvajo.

Največ razbarvanj pa se pripeti takrat ko nekatere gospodinje perilo pustijo namakati v meščalcu, ker bi naj bolj dišalo. Na koncu pa prej smrdi kot diši, pa še barva.

Prijatelji so angeli, ki nas dvignejo s tal in nas spomnijo, da znamo leteti.

clock-img

14.10.2007, 10:00

clock-img

fusia

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ja, to! Jaz sem lovilec barv "odkrila" pred kratkim in se mi zdi super. V stroj ga vtaknem vedno, ko me skrbi, da bo kaj narobe zaradi barv. Do zdaj je bilo še vedno v redu.

clock-img

14.10.2007, 10:09

clock-img

Anonimen

no kok so firme kej narjene na kvaliteto ne vem. vem pa da se mi je obarvanje zgodilo skor pri vseh izdelkih te barvne kombinacije, predvsem občutljiva je belo rdeča in belo močno turkizna. ja lovilec barv pomaga

clock-img

14.10.2007, 12:38

clock-img

Anonimen

Kvalitetne stvari (dovolj, če je npr, Zara) se ne obarvajo, take jaz dajem k svetlemu pisanemu perilu (npr,. bela majica s temno modrimi rokavi, rdeče kratke hlače z belo kombinacijo čez rit in belo črto pri krajeh). Rdeče črna je bolj vprašljiva, ker če daš k temnim cunam, potem rdeča nmožno da sčasoma ne bo več živo rdeča ...
No, ampak saj sedaj imaš lovilec barv.

clock-img

14.10.2007, 13:30

clock-img

ona

pencil-img

3685

Evo slikco od tega lovilca barv,ki ga tudi jaz uporabljam in učinkujeuser posted image user posted image user posted image

http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=1727

clock-img

14.10.2007, 13:38

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Pri črno-rdeči kombinaciji se meni še ni zgodilo, da bi barvala...ponavadi tudi črne in rdeče stvari skupaj perem, če nimam vsakih posebej dovolj za cel stroj.

Drugače pa sem jaz sama opazila, da mi kvalitetna oblačila še niso barvala. Sem pa zadnjič kupila eno rdeče-belo majico v newyorkerju pa je belo postalo roza...ampak vsaj enakomerno rozauser posted image  tak da me recimo niti ne moti preveč.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem