writing-img

Črno perilo

clock-img

27.12.2007, 08:58

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Zanima me kakšnen prah uporabljte za črne cote,ker jaz sem do zdaj non-stop kupovala Woolite black in ugotavljam da je za drek,ker od malčka temno rjavi body iz HM je postal čisto spranuser posted image tak da bi rabla priporočila za res dober prah 

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

27.12.2007, 09:00

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Uporabljam navadni gel (Tandil trenutno) za pisano perilo, s tem, da dam črne cunje skupaj prat, na 30stopinj, 900obratov. pa ni nič sprano....

clock-img

27.12.2007, 09:06

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Pa sej jaz tudi vse perem na 30 pa mam stari stroj ki ma samo 500 obratov in je body spranuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

27.12.2007, 10:04

clock-img

Anonimen

Mogoče je pa pač body slabše kvalitete.

Jaz imam Persil gel, niti ne za pisano perilo ampak unega univerzalnega, temne cunje perem na 40, centrifuga  na 1.500 obratov (samo to po moje itak nima nobene veze), pa ni nič sprano. Vsaj da bi opazila, ne.

clock-img

27.12.2007, 10:13

clock-img

Anonimen

Tandil tekoči za črno perilo.
Perem na 40.
Če ga zmanjka pa tandil v prahu za pisano perilo.

clock-img

27.12.2007, 10:16

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz malo mešam, Persil black ali pa Woolite black, detergent za črno perilo, perem na 40.

clock-img

27.12.2007, 10:19

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Sama uporabljam univerzalni prašek, ne glede na to, kaj perem.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

27.12.2007, 10:24

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz samo za belo uporabljam prah, za vse ostalo pa modri Rex - pa se nič ne spere

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

27.12.2007, 13:02

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ja mogoče je pa res body kriv-saj vam pravim da je iz HM,samo drugač sem z temi bodyji zelo zadovoljna perem -sušim v stroju dnevno pa so ok,razen tega ki je temen in je zdaj spranuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

27.12.2007, 19:06

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Jaz perem z colour Ariel gelom na 40°.

Bi tudi jaz rekla, da je verjetno le body slabše kvalitete, pa itak se z veliko pranji vseeno pozna predvsem na črnih cunjah, da postopoma obledijo, nekatere bolj, druge manj.

clock-img

27.12.2007, 21:07

clock-img

Anonimen

Ne dam praška, temveč tekoči detergent, je pa odvisno tudi od kvalitete perila, kot je rekla Spliš.

clock-img

27.12.2007, 22:24

clock-img

študentka Mici

pencil-img

593

Za vse perilo razen za volno uporabljam univerzalni pralni prašek ali pa mogoče woolite color, ker imam trenutno ravno tako perilo, da ga perem skupaj, npr. en stroj pisanega, en stroj volne in občutljivih tkanin, pa na dolgo časa en stroj belega. Pa se mi ne splača imet za vsako reč drugi prašek, ker ga enostavno ne porabim... sem tko čist zadovoljna.

Vse tiste, s katerimi smo v vezi preko zbirateljstva naprošam, da se v/na kuverto podpišete z vzdevkom iz RR, da se vam lahko za pošto tudi zahvalim. Hvala.

clock-img

28.12.2007, 20:55

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Jaz sicer uporabljam Dexal za crno perilo iz Eurospina, ki prav dobro sluzi svojemu namenu. Drugace se mi pa do sedaj ni "spral" noben H&M-ov body (tudi temno rjav), pa ni vazno ali je svetel ali temen.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem