writing-img

Črpalka 24/7

clock-img

06.03.2009, 14:45

clock-img

honey

pencil-img

2567

V naši bližini oz. meni na poti bodo v kratkem odprli črpalko 24/7. Po moje se bom večkrat ustavila tam, ker mi je res čisto spotoma - samo s ceste zavijem. In glede na to, da tudi na Petrolu najraje uporabljam Petromat, je to povsem po mojem okusu. Zdaj pa me samo zanima, kako je s plačilom na teh črpalkah? Oz. kako gre to - najprej natankaš in potem plačaš, ali prej plačaš in potem tankaš? Ne znam si predstavljati, glede na to, da ni tam nobenega človeka. 

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

06.03.2009, 14:48

clock-img

Pigy

pencil-img

809

clock-img

06.03.2009, 14:54

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

u bistvu maš 2 možnosti (sm bla sam 1x, nej ena popravi, če bom povedala narobe): lahko vstaviš gotovino za kokr mislš natočit in potem tankaš - če je gotovine preveč dobiš ven 'bon'za naslednje tankanje z zneskom ostanka.
lahko pa plačaš s kartico; jo daš v avtomat, določiš max znesek za katerga boš tankala (čez tistega ne moreš - zaradi varnosti) in ko natankaš samo še avtoriziraš točni znesek in se odšteje z računa.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

06.03.2009, 15:19

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Ne ne bo držalo. Redno tankam tam in lahko plačaš s kartico ali pa moneto.
Najprej plačaš potem tankaš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem