writing-img

Čuden filing

clock-img

31.05.2006, 11:38

clock-img

temboli1

pencil-img

138

A se morda še kateri kdaj zgodi, da v službi opazi, da je ni med povabljenimi, recimo na kakšno proslavo rojstva otrok sodelavk/sodelavcev ali recimo rojstnih dni, samo zato, ker so med povabljenimi samo tisti z višjo ali univerzitetno izobrazbo ?
To sem jaz že parkrat opazila in moram rečt, da sem kar žalostna zaradi tega, ker zgleda da ne spadam nikamor tu, čeprav sem enako njihova sodelavka.

lp

clock-img

31.05.2006, 11:44

clock-img

srki

pencil-img

9222

Tega občutka nimam, ker jaz sem z mojim sodelavkami samo Sodelavka in ne kolegica, zato se tudi na rojstne dneve otrok ali njihove rojstne dneve ne vabimo. Častimo si kavico ali kakšne piškote, sicer se dobro razumemo, vendar prijateljice v smislu, da bi se vabile ena k drugi, nismo.

Na žalost pa je tako, sicer ne povsod, da se tisti z višjo izobrazbo držijo zase in se imajo za kaj več in če mene zaradi tega ne bi povabili (če bi se vabili med sabo domov), vseeno ne bi bila užaljena.

clock-img

06.06.2006, 16:16

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: temboli1
da sem kar žalostna zaradi tega, ker zgleda da ne spadam nikamor tu,

Zakaj pa bi sploh rada bila v družbi s takimi ljudmi?

clock-img

06.06.2006, 19:59

clock-img

paris

pencil-img

1304

Gliha v kup štriha! Kar naj! Briga te!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem