writing-img

Čudna bolečina v trebuhu

clock-img

04.03.2006, 12:27

clock-img

mojbu

pencil-img

7

Ne vem, če je katera to že imela, meni se od včeraj pojavlja čudna bolečina malo pod popkom. Težko opišem: kratki vijugasti valovi ognjene bolečine ali kot če bi kdo rezal z gorečim nožem, nekak tak je občutek. Pojavljajo se tu pa tam. Trebuh je bolj boleč, slabo se počutim. Te bolečine so vse pogostejše. Aja, sem noseča približno 4-5 tednov (1. pregled pri g imam 3.4). Meni se to ne zdi normalno. Je imela slučajno katera podobne bolečne. Prosim, pomirite me, ker se mi bo zmešalo!

clock-img

04.03.2006, 12:57

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Vprašanje, če je to sploh povezano z nosečnostjo, ker do popka pride maternica šele okoli 20. tedna. Mogoče prebava ali želodecuser posted image ?

clock-img

04.03.2006, 16:45

clock-img

paris

pencil-img

1304

Jaz bi šla na tvojem mestu k zdravniku oz. na urgenco, sploh, ker si noseča, zakaj bi se sekirala, če ni treba. A ni bolje, da te zdravnik pogleda in ti reče, da ni nič, kot pa, da se obremenjuješ brez zveze, pa še boli te!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

04.03.2006, 19:42

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz bi rekla,da je to prebava.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

04.03.2006, 20:56

clock-img

Anonimen

ne vem sicer vrjetno to nima nobene veze z nosečnostjo ampak js bi vseen šla h svoji ginekologinji, če bi se bolečine vlekle, da izkjučiš recimo možnost izvenmaternične nosečnosti

clock-img

06.03.2006, 15:39

clock-img

mojbu

pencil-img

7

Ja, po moje tudi bla prebava. Pol so šli malo vetrovi ven, pa so bolečine izginile in jih ni več user posted image  Res smešno, ker sem mislila, da je ne vem kaj... Zadnje čase imam probleme z odvajanjem vetrov... Hvala za odgovore.

clock-img

06.03.2006, 17:50

clock-img

Anonimen

mojbu, ja sej prebavne motnje so tut povezane z nosečnostjo. Jz sem bila v teh tednih nosečnosti napihnjena kot žaba. Cele tri dni sem si želela poštenega prdca! In ko se mi je končno odprlo sem prdela kot za stavo. In še nikoli v življenju mi prdci niso predstavljali takega olajšanja in zadovoljstva. Ja, tudi meni je bilo za zmešat...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem