cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čudna sem

clock-img

24.06.2008, 12:13

clock-img

Anonimen

Nikoli nisem bila obsedena s sexom, kakih 3-4 na teden mi je bilo dovolj, včasih pa tudi samo 1-2 krat na teden. Z mojim sva se drugače super ujela, nikoli nisva imela problemov s tem. Zdaj pa sem noseča in najina spolnost je na podnu. Odkar sem noseča mi sploh ni do sexa in mislim, da sva z mojim sexala zadnjič takrat, ko sva naredila malo pikico. Že v prvi nosečnosti mi je želja po sexu upadla, v tej nosečnosti pa je sploh ni. Ne želje po spolnosti ne po poljubljanju, ne po objemčkih. Kot ne bi bila jaz. Če samo pomislim, da bi mi moj dal francoski poljubček, se mi želodec kar obrne (no obrne se mi še za 100 drugih stvari user posted image ), če me objame mi gre to blazno na živce, da pa bi mogla sexat pa mi ne pride niti na pamet. Moj pravi, da sva kot stara mama in star ata...čeprav verjetno še tisti pogosteje sexajo user posted image . V glavnem postala sem nuna. Sem pa konec prvega trimesečja. Pravijo da se ti v nosečnosti poželenje dvigne pri meni pa je ravno obratno. In glede na to da sem stara 26 in bi me pri mojih letih res moglo razganjat, ne vem kaj je z mano kar naenkrat narobe. Saj vem da mi ne morete pomagat, me pa zanima če je kateri med nosečnostjo tudi tako zelo upadla želja po sexu in kdaj to mine. Upam, da bo kmalu boljše, ker če bo to trajalo celo nosečnost, bo mojega pobralo user posted image

clock-img

24.06.2008, 12:16

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ne vem kaj je z mano kar naenkrat narobe.

Nič ni narobe. Samo noseča si.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

24.06.2008, 12:19

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Jaz nisem noseča pa se mi vseeno ne da.Partnerja pa lahko zadovoljiš tudi na drug način.user posted image

clock-img

24.06.2008, 12:27

clock-img

lex

pencil-img

6532

Moj mi bo dal počasi odpoved, ker sem že 3 noseča v relativno kratkem času in nikoli med nosečnostjo se mi ni bilo. Je pa zato po porodu toliko bolj divje (kar dokazuje majhna razlika med najinima 2 in 3 user posted image )user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

24.06.2008, 12:36

clock-img

Anonimen

pri nas pa je ravno obratno.
jaz semuser posted image ,pa bi rada nonstop,moj pa nočeuser posted image

clock-img

24.06.2008, 13:46

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

poznam ta problem..sem ga dvakrat občutila..in še sedaj po 8mih mesecih po porodu nisem kaj preveč aktivna

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

24.06.2008, 19:21

clock-img

nanč

pencil-img

1131

evo,hvala bogu,da nisem edina(sem misla da sem)pri meni je čist isto.Prvič je blo tak,druga nosečnost enako in zdaj ko bo fantek počasi eno leto se meni 1x na 14 dni.user posted image

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

24.06.2008, 21:29

clock-img

Blacky30

pencil-img

4685

Zato pa res nisi čudna. Midva v prvi user posted image  nisva niti enkrat, ker se je meni popolnoma zagabilo, on pa je bil razumevajoč. Zdaj v drugi pa je bila čisto druga zgodba po preteku prvega trimesečja, mi je ful pasalo. No, potem pa so se začele težave spodaj in sva morala opustit zadevo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem