writing-img

Čudne bolečine v maternici

clock-img

14.03.2006, 20:47

clock-img

Reja

pencil-img

545

Pozdravljene!

Počasi vstopam v 18. teden nosečnosti. vajena sem špikanja v trebuhu, zategovanja in vseh možnih občutkov.

Včeraj se mi je pojavila čisto nova bolečina - nekaj časa na levi strani, tam, kjer si predstavljam, da naj bi bili običajno jajčniki, malo na sredini, pa potem nekaj časa na desni strani. Občutek je zelo podoben prebavnim motnjam, ampak to očitno ni to, ker bi, če bi kaj čudnega pojedla, v več kot 24 urah že dobila drisko ali bi bruhalauser posted image .

Sem pomislila, da morda začenjam čutiti malega, pa je po eni strani malo zgodaj (ne spadam med suhice). In bolj kot prijetno gibanje me to spominja za živčno ščipanje, prisotno pa je v ciklih ves dan, vsaj 5x na dan.

Kaj veste o tej vrsti bolečin?

clock-img

14.03.2006, 21:11

clock-img

čaki

pencil-img

1009

jaz sem mislila da se mi neki po črevesu pretaka pa je le mali brcal. možno da je to to

clock-img

14.03.2006, 21:14

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Živjo!

Jaz mislim, da so to gibi tvojega sončka user posted image  .

Nikakor ni še prezgodaj, tudi če nisi med suhicami. Jaz sem svojo user posted image  user posted image  začutila že v 16 tednu. In ponavadi vse user posted image  začutijo svoj plod nekje okrog 17 - 18 tedna. In sem prepričana, da te že malo brca. Počakaj še kakšen teden, pa boš videla kaj šele bo. Kakšno telovadbo ustvarja tam v bušiju.

Pa srečno in veselo nosečnost.

clock-img

14.03.2006, 21:17

clock-img

Reja

pencil-img

545

Hvala za odgovore.

Pa se vam vseeno ne zdi, da je dogajanje kakih 5 ali večkrat na dan prepogostouser posted image , glede na to, da ga čutim šele drugi dan?

Jaz se vseeno prepričujem, da je to moj user posted image  in ta misel me vodi v user posted image .

clock-img

14.03.2006, 22:12

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Tudi jaz mislim, da čutiš svojega user posted image . Jaz sem tudi že v 16. tednu čutila gibe.
Pa uživaj ob njegovem veselem in nežnem brcanju. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

14.03.2006, 22:57

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Malo te že obdeluje!user posted image  Mu/ji kaj ni všeč, pa te zbrca, vidiš, celo 5x na dan...
Počakaj, da zraste  v tebi. Mene je recimo med hojo dobesedno premikalo, takšno je počela notri....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem