writing-img

Čudni znaki

clock-img

28.03.2007, 12:46

clock-img

Rebeka_

pencil-img

73

Pozdravljene vse skupaj!

Kar redno vas prebiram, zdaj pa imam tudi sama vprašanje za vas. user posted image pričakujem šele 9.4., se pa zadnje dni tako čudno počutim - utrujena, vsak dopoldne mi je čudno slabo, komaj živim, popoldne pa se malo razživim in malo spravim k sebi. Zadnja menstruacija ni bila tako močna kot ostale, samo prvi dan, potem se je stanje hitro umirilo. Mislite, da obstaja upanje da sem user posted image ? Predvidevm, da je za test veliko prehitro, saj je še 11 dni menstruacije....

Lep pozdrav,

Rebeka

clock-img

28.03.2007, 12:55

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Možno je, da si noseča, s takimi znaki,..lahko pa se samo hormonom malo 'meša' user posted image
S testom pa počakaj vsaj en dan zamede menstruacije.
user posted image  Za srečo.

clock-img

28.03.2007, 13:04

clock-img

Anonimen

pri meni je isto, sam d vem da nisem user posted image , ampak mam čist zmešane hormone... M vsake 2 mesca, skos me špika, ciste, izcedke...... Kr nekiuser posted image

clock-img

28.03.2007, 19:02

clock-img

loncica

pencil-img

797

Rebeka, meni se dogaja popolnoma enako. Tudi jaz user posted image ne pričakujem 9.4. in mi je ves čas slabo (apetita sploh nimam) ter boleče prsi (kar jih drugače nikoli nimam).
Jutri grem k zdravnici, da mi vzame kri zaradi drugih stvari vendar me zanima, če bi bila noseča, če bi zdravnica to v krvi lahko videla?

Rebeka, upam da nama je uspelouser posted image

Lep dan vsem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem