writing-img

Čudno počutje

clock-img

04.01.2008, 10:53

clock-img

Anonimen

Od user posted image je preteklo 4 dni. Bila je full full boleča. Že 4 dni po končani user posted image mi je ful slabo,čez celdan. V želodcu se mi dogaja nekaj čudnega z vrtoglavico vred. ( saj veste ko si nabit-pijan jaz se počutim isto) Kaj pravite? Ali je mogoče bila vgnezditvena?

clock-img

04.01.2008, 11:04

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Kdo bi vedel?
Koliko dni si pa krvavela? Mocno?

Jaz tako zgodaj po "vgnezditvi" (pri kateri NISEM krvavela) nisem imela prav nobenega znaka za user posted image ...

Ce se ne pocutis dobro, je za to lahko tudi kak drug razlog. Pojdi do svoje os. zdravnice, ce ne bo bolje.

Moje mnenje...
b77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

04.01.2008, 11:25

clock-img

Anonimen

Prvo mi je user posted image zamujala 5 dni,kar mi nikoli ni. Potem so se začele bolečine, res me je ful bolelo. Krvavela sem nekaj srednjega in je trajalo 6 dni. Potem 3 dni nič,včeraj pa roza izcedek + slabosti.Danes pa opet slabosti. Pa kar podnos mi hodi vonj po olju ( zažganem) slabo mi je.

clock-img

04.01.2008, 12:17

clock-img

biba77

pencil-img

3943

ponovi test ali pojdi k svoji G na pregled.

ne bom pisala moznih crnih scenarijev, ki sem jim na zalost user posted image bila prica v svojem bliznjem sorodstvu, je vsekakor najbolje, da te pogleda zdravnica.

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

04.01.2008, 12:19

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Jaz bi rekla prej, da je bil SS kot pa vgnezditvena, če si sploh bila noseča.
Sama vgenzditvene nisem nikoli imela, ampak kolikor sem brala, naj bi to bila bistvemo šibkejša krvavitev od menstruacije in tudi trajala naj bi precej manj časa, tako da težko zamešaš to dvoje.
Slabo ti je lahko tudi zaardi kakšne trebušne viroze.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem