cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Čudno vprašanje a kljub temu, sem radovedna :)

clock-img

25.05.2012, 09:34

clock-img

Anonimen

Živjo. Že dolgo časa vas prebiram in visim na forumu. In ker vas je tollko, je sigurno katera od vas, ki bo vedela, ali se lahko sexa vsak dan, oziroma tudi večkrat na dan ( s tem da fant spusti noter vedno) ali to ni priporočljivo? Tako močno si želim biti  user posted image .

lep dan

clock-img

25.05.2012, 09:51

clock-img

HHH

pencil-img

1221

Daj si duška!
No limit.

clock-img

25.05.2012, 09:55

clock-img

Anonimen

Ne, samo vsak drugi dan ob pol desetih zvečer. Pa potem moraš 17 minut ležat z dvignjenimi nogami.

Hec ;) Priporočajo vsaj vsak drugi dan v času ovulacije.

clock-img

25.05.2012, 09:56

clock-img

Teya D.

pencil-img

449

Najbolje je spontano...takrat se najraje prime user posted image

clock-img

25.05.2012, 10:02

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Samo uživajta! Seveda se sme seksat vsak dan, lahko tudi večkrat na dan (vsaj dokler nimaš otrok, potem je pa to časovno malo težje izvedljivo;).
Če pa te zanima kar se tiče verjetnosti oploditve, pa naj bi bila večja, če je pogostost na vsake 2 dni, ker se vmes kvaliteta sperme zboljša - nekaj takega sem nekje brala, pa seveda naj bo v času ovulacije. Sama ne bi (in nisem) dala nič kaj dosti na to in bi spala takrat, ko bi nama pasalo, ne glede na dneve in priporočila (razen pri rizičnih nosečnostih, takrat valjda upoštevaš).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem