writing-img

čajčki

clock-img

30.10.2005, 10:16

clock-img

tris

pencil-img

103

Mene zanima kakšne čaje kuhate vašim malčkom? Ali jim dajate kar instant od hipa ali katerega drugega proizvajalca. Zanima me zato ker recimo za ponoči napravim v termus instant čajček in če ta stoji več časa - ponoči mislim v termusu postane tak nekam bee....zanič,ni dober no. Rada bi napravila taki čaj da bi bil za dečkota dober za pit in ne tak ku da bi bil postan.
Vaše ideje????user posted image

Hvala in lepe praznike!

clock-img

30.10.2005, 10:32

clock-img

Anonimen

Jaz uporabljam instant čaj in ga zmerja delam sproti. Priporočam ti, da imaš v termovski toplo vodo in ga tudi ponoči delaš sproti.

clock-img

30.10.2005, 14:20

clock-img

tina104

pencil-img

1639

če ga samo dojiš, mu ni treba dajat čaja. jaz mu nič ne dajem. ko pa mu bom, bom najprej poskusila s prekuhano vodo ali pa s čajem, ki ni sladkan. hipp instant je cuker in to ni dobro.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

clock-img

30.10.2005, 14:28

clock-img

Anonimen

Jaz sem na začetku tudi čaje kuhala, ko pa sem se naveličala, ker so bili res takoj postani, pa sem začela dajati zeliščni instant čaj, mislim da od Millupe, ampak saj je vseeno. Tibor ima odlično, močno, belo zobovje.

clock-img

30.10.2005, 14:42

clock-img

Nia30

pencil-img

329

Tako kot je napisala ninny. Instant čaji so fajn ker jih z lahkoto sproti pripraviš. Samo vodo si pripraviš za čez dan/noč, in je. Mi zdaj tud vode ne prekuhavamo več, vzamemo kr iz pipe.

clock-img

30.10.2005, 17:57

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Jst mojmu v vodi zvrem kumino in mu iz te vode delam mleko in mu jo tud dam za pit ce zeli (kar je enkao skoraj nikoliuser posted image ). Cajckov kot takih mu pa ne delam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem