writing-img

čaj krvomočnica/smrdljička

clock-img

19.06.2006, 19:39

clock-img

Anonimen

Punce,

mene zanima če je kateri že pomagal kaj ta čaj za zanositev ali pa če pozna katera koga, ki ji je. Ker naj bi bil zelo dober, ampak vse so to slišale od kolegice kolegice,... nobena pa iz prve roke. Vsaj jaz sem dobila ta občutek. Pa zanima me še, če ta čaj pijeta oba?

Hvala,

jjasna

clock-img

19.06.2006, 20:11

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Hehe, midva sva pila "smrdečko". Enkrat je bila mami na tržnici, pa nama je to prinesla in rekla, da naj pijeva ta čaj vsak dan. In midva sva jo ubogala...najina srčica je danes stara 15 mesecev (čaj sva pila pa 14 dni). Presodi sama user posted image

Srečno!

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

19.06.2006, 20:54

clock-img

Anonimen

Midva sva ga pila oba 3 mesece, pa ni bilo nobenega magičnega učinka user posted image

clock-img

19.06.2006, 21:25

clock-img

Anonimen

katrin, koliko časa sta se pa prej trudila na user posted image , predno sta začela piti čaj in kolikšne količine sta ga popila na dan?

Hvala!

clock-img

20.06.2006, 16:51

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Sva med tistimi srečneži, ki se jima ni bilo treba prav posebej truditi. Bilo je nekako takole: jaz sem rekla, sedaj sem pa pripravljena postati mama in želja mi je bila uslišana. Smešno, a resnično user posted image

Čaj sva pila 2 do 3 tedne in sicer zvečer pred "spanjem" (ena velika skodelica).

Poskusiti ni greh (piti čaj, mislim).

Držim pesti in srečno !

user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem