writing-img

čaji

clock-img

23.02.2005, 13:18

clock-img

sabini

pencil-img

466

Sem zbolela pa me zanima če lahko pijem kamilični čaj . Nisem nikjer zasledila kako je s kamilicami. Ker vem da je boljše pit sadne ker niso želiščni.

Sabina 3ot:duda:

clock-img

23.02.2005, 13:21

clock-img

Zea

pencil-img

327

Kolikor vem lahko, vendar je najbolj učinkovit, če je namočen le 1 minuto.

clock-img

23.02.2005, 13:25

clock-img

saba

pencil-img

1221

jaz pijem kamilico, kakšen krat zvečer za lepši spanec

9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

clock-img

23.02.2005, 13:41

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Mislim, da ga lahko piješ ker, ko sem bila v bolnici so mi dajali samo kamiličnega.

lp

clock-img

23.02.2005, 13:43

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Mislim da čaji kot je kamilica niso prav nič škodljivi, ker so zelo blagi in jih konec koncev lahko pijejo tudi dojenčki.
jaz zaupam v domače čaje in ti lahko povem da pijem zeliščne čaje ampak samo tiste, ki so blagi in pomagajo in so v nosečnosti priporočljivi. Pijem namreč mešanico čaja rmana in plahtice. Pijem ga že celo nosečnost in je zaenkrat vse O.K. Ker moramo nosečnice veliko piti, namesto vode pijem ta čaj, ker ni škodljiv in pomaga pri ženskih rodilnih organih. Nosečnice naj bi tudi lažje in brez velikih problemov rodile.

Tko da kamilice - jaz bi jih pila brez zadržkov

clock-img

23.02.2005, 16:31

clock-img

dadica

pencil-img

556

prebrala sem tudi da si lahko nosečnice zbijajo povišano temperaturo z kamilčnim čajem.Tako da mislim da nimaš kaj skrbet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem